Problem zewspomaganiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem zewspomaganiem
Witam wszystkich,
Jestem nowy na tym forum nie dawno kupiłem Golfa MK-3 1.6 Benzyna. Moj problem polega na tym ze wspomaganie włącza sie dopiero po przekreceniu krownicy o jakies 45 stopni tak samo w jedna jak i w druga strone. Przy właczanie wspomaganie słychac tajkie charakteryztyczne pukanie.
Za pomoc z gory dziekuje
pozdrawiam
Jestem nowy na tym forum nie dawno kupiłem Golfa MK-3 1.6 Benzyna. Moj problem polega na tym ze wspomaganie włącza sie dopiero po przekreceniu krownicy o jakies 45 stopni tak samo w jedna jak i w druga strone. Przy właczanie wspomaganie słychac tajkie charakteryztyczne pukanie.
Za pomoc z gory dziekuje
pozdrawiam
najlepiej na taki jaki ma teraz bo zmiana na inny dobije tylko pompę a spotkałem się już z takim przypadkiemT.O.B.I. pisze:wymień najpierw płyn we wspomaganiu, wchodzi litr, najlepszy to zielony febi, nowy płyn może oczyścić układ i ten zaworek
Ostatnio zmieniony pt gru 05, 2008 13:30 przez Szosownik, łącznie zmieniany 1 raz.
pewnie że się leje zalecane i tu masz racjęT.O.B.I. pisze:leje się takie płyny jakie zaleca producent urządzenia i nie ma to znaczenia co było zalane wcześniej, tyczy się to wszystkich płynów w aucie
ale nie patrząc na to co było zalane wcześniej zmiana niekiedy nie wychodzi na dobre
może ty wiesz lepiej ale ja też wiem swoje