spalanie MK3 VR6
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
spalanie boskie . . dzwiek jeszcze bardziej . . wiec niech nikt nie mysli ze tym sie da jeździc spokojnie bo noga sama wciska pedał w podloge dla dzwieku
- GTI EDITION -
- marcin_pków
- Mały gagatek
-
- Nowicjusz
Ja mam vr6 i spalanie zalezy od buta! Trasa-od 110km/h do 150km/h to 9,0 a do 120km/h to 7,5 8,0. Miejska delikatnie 9,5-10. Miejska ostro to i 15l weźmie. A siedemnascie literków brał jak miałem problemy z czujnikami i komp wariował!!!!! Jezdze tym stworem 5 lat i niech mi zaden nie gada ze vr6 to od razu musi palic!! Jak ktos ma problem z duzym przepalem to niech sie lepiej zastanowi czy ma wszystko ok!
[ Dodano: 01 Gru 2008 23:53 ]
Tlko nie montuj gazu!!!!!!!!!!!!!!! Ten silnik tego nie lubi! A zresztom kto kupuje vr6 poto zeby montowac gaz? Albo gaz albo vr6
[ Dodano: 01 Gru 2008 23:53 ]
Tlko nie montuj gazu!!!!!!!!!!!!!!! Ten silnik tego nie lubi! A zresztom kto kupuje vr6 poto zeby montowac gaz? Albo gaz albo vr6
jako byly posiadacz hondy crx powiedziec moge tyle ze autami typu crx, vr6 itp itd..mozna tu wymieniac... ciezko powoli jezdzic, kazdy na drodze wydaje sie byc przeciwnikiem i trzeba sie z nim zmierzyc crx przepalal mi na poczatku jak go dorwalem 19litrow lpg bo byl na sekwencji jak kupilem. Fakt ponizej 5tys obr schodzilem jak stalem w korku albo na swiatlach. Ehh to byly czasy wtedy i lpg cos ok 1.5zl
Tak wiec taki vr-ek jak sie go depnie ostro to na pewno mniej nie wezmie
Tak wiec taki vr-ek jak sie go depnie ostro to na pewno mniej nie wezmie
Ostatnio zmieniony wt gru 02, 2008 01:19 przez haps, łącznie zmieniany 1 raz.