króciec

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
dziejo
V.I.P.
V.I.P.
Silnik: AFN

króciec

Post autor: dziejo » ndz lis 27, 2005 02:35

co to jest za króciec plastikowy wychodzący z głowicy jest tam na nim kostka z czujnikiem czego?łączy się z chłodnicą gumowym wężem .pytam sie się bo mam z podniego wyciek niewielki i niewiem czy jest tam jakiś oring czy może on strzelił napiszcie coś na ten temat ewentualne koszty u was tego elementu

MaLiBU
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Re: króciec

Post autor: MaLiBU » ndz lis 27, 2005 10:48

dziejo pisze:co to jest za króciec plastikowy wychodzący z głowicy jest tam na nim kostka z czujnikiem czego?łączy się z chłodnicą gumowym wężem .pytam sie się bo mam z podniego wyciek niewielki i niewiem czy jest tam jakiś oring czy może on strzelił napiszcie coś na ten temat ewentualne koszty u was tego elementu
najprawdopodobnej jest tam czujnik 4 pinowy - 2 piny do kompa, 2 do zegarow. To po prostu krociec, jest pod nim oring ale pewnie zaczol sobie pekac, one lubia byc wymieniane :helm: W mk2 taki kruciec to koszt rzedu 12 zl w podrubie (no chyba ze to 1.3 to tylko ASO 120...) Jak juz proponuje calego wyminic a przynajmniej sie zaopatrzyc w nowy bo przy odkreceniu starego moze sie okazac ze sie rozleci... Ja zapasowy komplet w samochodzie woze na wszelki wielki...

[b][color=blue]Volkswagen Klub Polska #107[/color][/b][b] | Frakcja Member | VW Silesia Club[/b]
[b][color=czerwony][url]http://www.majoVWka.pl/[/url][/color][/b]
[img]http://malibu.vwgolf.pl/malibu4.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Cizes
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Cizes » ndz lis 27, 2005 11:02

Jest tam oring który lubi sie skruszyć- ja tak miałem - wymieniłem go ale kruciec przy dokrecaniu pękł i musiałem wymienic na nowy dałem za niego 20zł pół roku temu i teraz znowu mam niewielkie zapocenie spod niego. Znów musze z tym cos zrobić. :-)

Awatar użytkownika
dziejo
V.I.P.
V.I.P.
Silnik: AFN

Post autor: dziejo » ndz lis 27, 2005 11:28

DZIĘKI DZIĘKI

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”