Światła długie/drogowe w Golf III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Światła długie/drogowe w Golf III
Witam
Posiadam MK3 TDi 110KM i z podwójnymi lampami przednimi. Usłyszałem dzisiaj opinie, że reflektory znajdujące się od środka są to dodatkowe halogeny długie. Że światła długie/drogowe powinny się znajdować w zewnętrznych reflektorach, tych samych co światła mijania. O ile mi wiadomo są tam żarówki H1, które są jednożarnikowe i jakoś nie widze możliwości przerobienia ich na światła mijania/drogowe. Wg. mnie to absurd. Jak to jest?
Pozdrawiam
Piotr
Posiadam MK3 TDi 110KM i z podwójnymi lampami przednimi. Usłyszałem dzisiaj opinie, że reflektory znajdujące się od środka są to dodatkowe halogeny długie. Że światła długie/drogowe powinny się znajdować w zewnętrznych reflektorach, tych samych co światła mijania. O ile mi wiadomo są tam żarówki H1, które są jednożarnikowe i jakoś nie widze możliwości przerobienia ich na światła mijania/drogowe. Wg. mnie to absurd. Jak to jest?
Pozdrawiam
Piotr
w reflektorach h1+h1 sa 2 zarowki jedna w czesci skrajnej to swiatlo mijania a w deugiej czesci tej okraglej wewnetrznej jest swiatlo drogowe...i postojowe halogeny sa montowane w zderzaku tam gdzie kierunkowskaz i te pastikowe odblaski/zaslepki
[size=100][color=red][b]You´ll Never Walk Alone[/b][/color][/size]