ok kumam
w mk2 niestety nie ma lampki z tym bajerem ale bede wiedzial na przyszlosc
dzieki
Jak to zrobić???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie wiedziałem o stosowaniu takich przekaźników. Ja nigdy nie używałem takowych bo zawsze robiłem takie rzeczy przez w/w układzik. Wpisałem w google i nic konkretnego nie znalazłem bo albo na 120-240 V albo profesjonalne na 12v za ponad 100 zł więc opisałem schemat jak coś takiego zrobić. Za moim układem przemawia cena bo koszt to poniżej 10 zł ale za to trzeba trochę posiedzieć przy tym. Przepraszam jeśli wprowadziłem kogoś w błąd.hudy21 pisze:Nic bardziej mylnego są przekaźniki samochodowe czasowe są zabudowane w zwykłe obudowy przekaźników. Najlepiej szukać ich w sklepach motoryzacyjnych z częściami do polskich samochodów. Jak pamiętam to występowały w polonezach lub Daewoo kosztował mnie ok 25zł.
Jedyną wadą nie ma regulacji czasu jest stały ok 15s.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Przekaźnik z golfa mkII nr 31 - też jest czasówką, załącza na ok 10 min. Może jakby w środku kondensator zmienić, to załączałby na krócej. Plus jest taki, że jest on montowany na podstawce, która jest przyczepiana do panela bezpieczników - czyli można ze szrotu wyrwać taki przekaźnik i zamontować u siebie razem z podstawką - będzie prawie jak oryginał 
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.