pasek rozrządu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pasek rozrządu
witam na forum. mam pytanie dotyczące wymiany paska rozrządu, jaki pasek warto kupic< czy GETZ jest ok?> rolke napinacza i zimering na wał. iloe mnie więcej bedzie to kosztowało? oraz ile wymiana poradźcie....
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Wojtes3mkIII
- Ma gadane
- Kontakt:
zimering na wal kupowalem w intercarsie za 18 zlotych bodajrze, ale drugi kupilem tez do glowicy przy okazji. samemu pasek wymienic to nie jest wielki problem:) zejdzie ci sie gdzies z godzine mysle , no moze troszke dluzej, jak bedzie to twoj pierwszy raz:> ... uszczelniacz na wale to juz przy okazji mozna zrobic, tylko na olej uwazac... tam jeszcze idzie uszczelka, mozna przy okazji wymienic bo grosze kosztuje, wiec jak sam robisz to kup wczesniej, bo staniesz z robota...
pasek tylko contitech a roleczki skf i bedzie git
pasek tylko contitech a roleczki skf i bedzie git
WITEK
- Wojtes3mkIII
- Ma gadane
- Kontakt:
a słyszales ze paski gates robione sa w polsce
a słyszales ze paski gates robione sa w polsce podobno poszła seria wadliwych nie wiem tak słyszałem u jednego goscia w sklepei motoryzacyjnym jak proponuje jednak pasek contitech mam załozony zrobilem na nim 70 tys i jak naraziej jest ok a naprawde lekkiego zycia to ten samochod nie ma pozdro
WITEK