Skradziono MK III GTI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Skradziono MK III GTI
Witam wszystkich !!! plaga kradzieży się powiększyła o nowego Golfika
Dziś rano tj 23.11.05 w Olsztynie na Jarotach skradziono mi Golfa 3 GTI .
Dodaje zdjęcia ,jak ktoś jest z okolic proszę o uwagę na bordowe Golfy
jak coś podaje kom. 502-171-857
Dziś rano tj 23.11.05 w Olsztynie na Jarotach skradziono mi Golfa 3 GTI .
Dodaje zdjęcia ,jak ktoś jest z okolic proszę o uwagę na bordowe Golfy
jak coś podaje kom. 502-171-857
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wydawało by się żę lawina urzywanych aut nas zalała i mniej będą kraść, a te skur...wielee dalej szaleją, moze wyśmiejecie mnie ale ja na twoim miejscu popytał bytm o dobrą wróżkę, znam kilka przypadków żę potrafiła podać namiary dokładnie gdzie stoi skradzione auto, sam nie mogłem w to uwierzyć. Bo na policję to niewiele można liczyć. Współczuje Ci i działaj szybko, póki go nie pokroją.Pozdro
Zazdrość to straszna rzeczM@rcus pisze:Wydawało by się żę lawina urzywanych aut nas zalała i mniej będą kraść, a te skur...wielee dalej szaleją, moze wyśmiejecie mnie ale ja na twoim miejscu popytał bytm o dobrą wróżkę, znam kilka przypadków żę potrafiła podać namiary dokładnie gdzie stoi skradzione auto, sam nie mogłem w to uwierzyć. Bo na policję to niewiele można liczyć. Współczuje Ci i działaj szybko, póki go nie pokroją.Pozdro
Volskwagen - Das Auto.
jest potrzeba na czesci wlasnie do tych sprowadzanych aut. szkoda ludziom kupowac nowych, wiec szukaja na gieldach uzywanych i on chyba tam bedzie przykro mi jak nie wiem co.M@rcus pisze:Wydawało by się żę lawina urzywanych aut nas zalała i mniej będą kraść, a te skur...wielee dalej szaleją
napisz moze kolego co mial charakterystycznego, bo juz widze ze mial kierunki i halogeny czerwone, ale moze w srodku miales kierownice jakas charakterystyczna, moze gdzies byla deska rozdzielcza uszkodzona...? wtedy jak moze ktos spotka cos takiego na gieldzie to poinformuje cie i moze znajdzie sie reszte auta i ukarze tych, co ci to zrobili!
jedyne co moge zrobic to
- Wojtes3mkIII
- Ma gadane
- Kontakt:
ale wiesz, numer silnika przerobic to nie sztuka. oni na gieldach i tak szlifują pole numerowe i nabijaja numery, wciaz te same, bo papiery maja wciaz te same, a silniki i tak sie sprzedaje bez papierow, bo kazdy sobie przebic numery woli, niz zalatwiac nasza biurokracje i placic jakies smieszne oplaty za nie wiem co... gdyby polska nie byla tak zbiurakrytazowana to kazdy wolal by kupic legalnie silnik i legalnie zarejestrowac go lub nawet jakby paliwo nie bylo takie drogie to kazdy by wolal kuc je legalnie na stacji niz bawic sie w cos tam... ale polska ulatwia zlodziejom sprawe i utrudnia nam wszystkim zycie.
trudno...
trudno...
- Wojtes3mkIII
- Ma gadane
- Kontakt:
djset pisze:ale wiesz, numer silnika przerobic to nie sztuka. oni na gieldach i tak szlifują pole numerowe i nabijaja numery, wciaz te same, bo papiery maja wciaz te same, a silniki i tak sie sprzedaje bez papierow, bo kazdy sobie przebic numery woli, niz zalatwiac nasza biurokracje i placic jakies smieszne oplaty za nie wiem co... gdyby polska nie byla tak zbiurakrytazowana to kazdy wolal by kupic legalnie silnik i legalnie zarejestrowac go lub nawet jakby paliwo nie bylo takie drogie to kazdy by wolal kuc je legalnie na stacji niz bawic sie w cos tam... ale polska ulatwia zlodziejom sprawe i utrudnia nam wszystkim zycie.
trudno...
masz racje tylko że ten frajer teraz może sobie teraz kolegi silnik wstawić do swojego golfa i nikt o tym nie bedzie wiedział