Tłumik jetta od jakich samochodów pasuje?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tłumik jetta od jakich samochodów pasuje?
Witam jak w temacie od jakich samochodów podpasuje tłumik (końcowy) do vw jetta 1.8 91r? bo na szrotach w mojej okolicy niema akurat od jetty, ktoś mi mówił że od jakiegoś audi podejdzie, ma ktoś orientacje w tym temacie?
P.S Musze go pilnie wymienić bo tak juz wyje (buczy) ze sąsiedzi w oknach wygladają jak jade
P.S Musze go pilnie wymienić bo tak juz wyje (buczy) ze sąsiedzi w oknach wygladają jak jade
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Nie prawda przecież jetta ma dłuższą dupę i na pewno dłuższy końcowy tłumikz tego co sie orientuje to jest taki sam jak w golfie
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Wole uzywke w dobrym stanie, ostatnio z budżetem krucho znajomy mi powiedzial ze od jakiejs audi powinien podejsc ale nie wiedzial od jakiej
Ostatnio zmieniony ndz lis 09, 2008 14:29 przez kkarols16, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
bierz od golfa a dospawanie dłuższej koncówki to ze 20 zeta. Ale za jakies 9 dych masz nówkę Polmostrów, ze 3 lata wytrzyma, a jak nie masz katalizatora to i z 5. Bez sensu taka oszczędność.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.