Filtr kabionowy MK2 1.6 TD
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Filtr kabionowy MK2 1.6 TD
Witam
chciałbym załozyc w moim MK2 filtr kabionowy (teraz nie posiadam) i mam pytanie - nie mam obudowy tego filtra tzn. takiej kratki zakładanej od góry, czy to przeszkodzi w poprawnym zamontowaniu i eksploatacji filtra
Pozdrawiam,
Olaf
chciałbym załozyc w moim MK2 filtr kabionowy (teraz nie posiadam) i mam pytanie - nie mam obudowy tego filtra tzn. takiej kratki zakładanej od góry, czy to przeszkodzi w poprawnym zamontowaniu i eksploatacji filtra
Pozdrawiam,
Olaf
:okej: [b] Pozdrawiam [/b] :okej:
Pewnie tak,bo filtr właśnie na tą podstawke wchodzi bodajże na dwa zatrzaski.W standardzie jest zwykła plastikowa kratka.Ale z tego co wiem to można tanio kupić taką podstawke.Jeśli to pomoże to zrobie Ci pare fotek tego ustrojstwa bo akurat mam takie coś w swoim klekocie.Olaf pisze:czy to przeszkodzi w poprawnym zamontowaniu i eksploatacji filtra
Aktualnie ma u siebie tylko wnękę - wysoka na ca. 5 cm ramka kwadratowa - (na jej spodzie znajduje się dmuchawa) nie ma nic "do przykrycia" tego otworu... A zależy mi na filtrze, bo jestem alergikiem a za niedługo zacznie niezbyt przyjemny dla mnie sezon pylenia
Będe bardzo wdzięczny Bongobongo pisze:Jeśli to pomoże to zrobie Ci pare fotek tego ustrojstwa bo akurat mam takie coś w swoim klekocie.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Dzięki Bongo za fotki (troche się wyłączyłem,dlatego dopiero teraz punkcik)
Dokładnie to samo mam u siebie, ale mam jeszcze ostatnie pytanie w tym temacie...czy na filtr coś jeszcze nachodzi ? Jakiś klapla od góry, czy to co Bongo przedstawił na zdjęciach to już wersja "na gotowo"
Dokładnie to samo mam u siebie, ale mam jeszcze ostatnie pytanie w tym temacie...czy na filtr coś jeszcze nachodzi ? Jakiś klapla od góry, czy to co Bongo przedstawił na zdjęciach to już wersja "na gotowo"