cos puka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
cos puka
Witam, ostatnio cos zaczelo pukac, nie wiem skad dokladnie dochodzi ten odglos alke pojawia sie najczesciej przy ruszaniu i redukcji biegow, sporadycznie przy skrecaniu i w czasie jazdy. Czy to moze byc przegub ?? Slyszalem ze przegub wymienia sie parami, czy z tylu tez sa tez przeguby ??Jezeli tak to mozna jakos sporawdzic czy stuka z przodu czy z tylu ?? Pukac zaczelo po tym jak auto zakopalo sie w blocie i troche mocno i dlugo trzeba bylo przygazowac by sie wykopalo
- krzyslebork3
- Niesolidny sprzedawca
- Kontakt:
Re: cos puka
Kolego przeguby są tylko z przodumover2002 pisze:Witam, ostatnio cos zaczelo pukac, nie wiem skad dokladnie dochodzi ten odglos alke pojawia sie najczesciej przy ruszaniu i redukcji biegow, sporadycznie przy skrecaniu i w czasie jazdy. Czy to moze byc przegub ?? Slyszalem ze przegub wymienia sie parami, czy z tylu tez sa tez przeguby ??Jezeli tak to mozna jakos sporawdzic czy stuka z przodu czy z tylu ?? Pukac zaczelo po tym jak auto zakopalo sie w blocie i troche mocno i dlugo trzeba bylo przygazowac by sie wykopalo
Skrzynia swoja drogą ale przypominasz sobie może kiedy ostatnio zmieniałeś tulejki na wachaczach ??
<b>JP - jestem prawilny <b>
Re: cos puka
tulejki zmienialem okolo 6 miesiecy temu, wiec moze to byc poduszka ?? a jak sprawdzic by sie upewnic ??krzyslebork3 pisze:Kolego przeguby są tylko z przodumover2002 pisze:Witam, ostatnio cos zaczelo pukac, nie wiem skad dokladnie dochodzi ten odglos alke pojawia sie najczesciej przy ruszaniu i redukcji biegow, sporadycznie przy skrecaniu i w czasie jazdy. Czy to moze byc przegub ?? Slyszalem ze przegub wymienia sie parami, czy z tylu tez sa tez przeguby ??Jezeli tak to mozna jakos sporawdzic czy stuka z przodu czy z tylu ?? Pukac zaczelo po tym jak auto zakopalo sie w blocie i troche mocno i dlugo trzeba bylo przygazowac by sie wykopalo
Skrzynia swoja drogą ale przypominasz sobie może kiedy ostatnio zmieniałeś tulejki na wachaczach ??
[ Dodano: 04 Lis 2008 22:49 ]
i jeszcze pytanie jedno pytanie : jezeli jest to poduszka i dopiero od paru dni jest ten dzwiek to czy mozna jeszcze jezdzic w takim stanie a jezeli tak to okolo ile ??