Witam.
Mam mały problem z żarówkami philips nightguide w moich lampkach... Mam lampki ala golf IV i philipsy są h7.... Wszystko ładnie pięknie, trzy strefy, tylko że u mnie te strefy są odwrotnie, tzn światło żółte (ma być z lewej) jest z prawej....takie lustrzane odbicie tego co powinno być.... Może spotkał się ktoś z tym?... A może moje lampki mają zrypane mocowanie h7?... Wdzięczny będę za odpowiedzi... Proszę jeszcze o fotkę gniazd żarówek w lampkach na h7 jak ktoś ma...
Dzięki...
NightGuide
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
jakie kupiłeś żarówki ? do reflektorów odbiciowych czy do soczewkowych bo to różnica.
tutaj masz pokazane jak być powinno
tutaj masz pokazane jak być powinno
zapraszam do oceny mojego golfika:
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159996[/url]
[b]Kupię ciemne kierunki w zderzak ori FER lub HELLA[/b]
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159996[/url]
[b]Kupię ciemne kierunki w zderzak ori FER lub HELLA[/b]
-
- Ma gadane
wiem wiem...zapomniałem dodać...
Kupiłem oczywiście R (refleksyjne)...
I dlatego tak się dziwię...
danioo, właśnie takie mam...
Zaznaczam - kupowałem ze sklepu, nie z "chodnika" czy jakiś niepewnych źródeł, ale i tam można trafić na buble...
Kupiłem oczywiście R (refleksyjne)...
I dlatego tak się dziwię...
danioo, właśnie takie mam...
Zaznaczam - kupowałem ze sklepu, nie z "chodnika" czy jakiś niepewnych źródeł, ale i tam można trafić na buble...
Ostatnio zmieniony wt lis 04, 2008 20:11 przez skarredasch, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Ma gadane
adpap, dzięki...
Okazuje się, że producent nie dopatrzył tego i mocowanie jest odwrotnie...
Trzeba na ori helle zmienić przy najbliższej okazji i sprawdzić czy tam też jest "do góry nogami" mocowanie... Jak ktoś ma podobny problem to są dwie opcje...albo zmienić na dobrą lampkę
albo wystarczy (tak jest łatwiej niż przeróbka lamp - odlew alu) dopasować delikatnie kołnierz żarówki...
Pkt leci...
Okazuje się, że producent nie dopatrzył tego i mocowanie jest odwrotnie...

Trzeba na ori helle zmienić przy najbliższej okazji i sprawdzić czy tam też jest "do góry nogami" mocowanie... Jak ktoś ma podobny problem to są dwie opcje...albo zmienić na dobrą lampkę

Pkt leci...