przecieta marzeta
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
golfmaniac22
- Użytkownik

przecieta marzeta
witam wszystkich panwie mam maly problem dzisiaj wymienialem gumki na drazku stabilizatora i zauwazylem ze marzeta na drazku kierowniczym jest przecieta tak po srodku na tej karbowanej czesci teraz pytanie czy jestem w stanie ja wymienic bez wyjmowania calej przekladni kierowniczej jesli ktos z was to robil to bardzo prosze o pomoc i porade z gory dzieki
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Da się wymienić. Trzeba ściągnąć końcówkę drążka, poodpinać poaski zaciskowe z jednej i drugiej strony tej osłony gumowej i ściągnąć ją po drażku w kierunku koła. Następnie do nowej oslony przełożeć ze starej takie gumowe kółko, które nachodzi na drążek. Przed wsunięciem oslony na miejsce należy część, któa będzie nachodziła na przekłądnię kierowniczą wywinąć na lewą stronę. potem dosunąć osłonę do przekładni i śrubokrętem, luczem, jak kto woli, spowodować odwinięcie się ten części osłony. Powonna wskoczyć na obudowę przekładni. Założyć opaski i sprężunki zaciskające osłonę z obu stron i po sprawie.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
-
golfmaniac22
- Użytkownik