[mk 2] 1.3 cl tylni spryskiwacz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- zbyszekl17
- Nowicjusz
[mk 2] 1.3 cl tylni spryskiwacz
czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć którędy przez auto biegdnie węzyk od tylnego spryskiwacza do zbiorniczna z płynem do spryskiwaczy, wiem jedynie ze przez klape w prawym górnym rogu wchodzi pod dach ale nie wiem co poźniej któredy wchodzi do komory sylnika i dalej do zbiorniczka czy mozliwe zebym miał wersje gdzie zbiorniczek od spryskiwacza tylnego jest osobno moj rocznik 84 prosze o pomoc
Niedługo to ja będe miał najpiękniejszego mk2 w polsce:)
- zbyszekl17
- Nowicjusz
przykro mi szukałem na forum przed napisaniem tego tematu jak i też po twoim poscie Quatro7 ale nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie , od pompki odchodzi mi tylko jeden węzyk idzie pod maską i jest rozdzielany na 2 na przednią szybe lewy i prawy nie bardzo wiem w którym miejscu miał by tam być podłączony wezyk od tylniego spryskiwacza dodam ze gdy naciskam przełącznik na przedni spryskiwacz to wszystko działa słychac prace silniczka a jesli na tylni to nic sie nie dzieje poza pracą wycieraczki
Niedługo to ja będe miał najpiękniejszego mk2 w polsce:)
- zbyszekl17
- Nowicjusz
-
- Forum Master
- hanti
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [mk 2] 1.3 cl tylni spryskiwacz
wchodzac do klapy idzie na dol a nastepnie w dol kolo wlewu paliwa i tylnim pasem na druga strone kolo lamp z tamtad juz prosto do komory silnika przynajmniej u mnie tak jestzbyszekl17 pisze:czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć którędy przez auto biegdnie węzyk od tylnego spryskiwacza do zbiorniczna z płynem do spryskiwaczy, wiem jedynie ze przez klape w prawym górnym rogu wchodzi pod dach ale nie wiem co poźniej któredy wchodzi do komory sylnika i dalej do zbiorniczka czy mozliwe zebym miał wersje gdzie zbiorniczek od spryskiwacza tylnego jest osobno moj rocznik 84 prosze o pomoc
pozdro
- dondawidos
- Mały gagatek