Prędkościomierz nie działa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Prędkościomierz nie działa
Witam,
Po tankowaniu na stacji przestał działać mi prędkościomierz, kilometrów też nie zlicza. Co jest grane?
Po tankowaniu na stacji przestał działać mi prędkościomierz, kilometrów też nie zlicza. Co jest grane?
Tak jak greg pisze. Mialem podoba syt okazalo sie ze jest piekniety impulsator.
Mialem taki objaw jak ty tyle ze jeszcze przy przyspieszaniu wzkaznik od paliwa opadal sie i piodnosil
Mialem taki objaw jak ty tyle ze jeszcze przy przyspieszaniu wzkaznik od paliwa opadal sie i piodnosil
http://motors-leicester.co.uk
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl
Mobile: 07515651171
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl
Mobile: 07515651171
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
Witam,
W końcu dobrałem się do impulsatora. Z ogólnych oględzin wyglądał OK. Podłączyłem go do wiertarki, zakręciłem raz w jedną raz w drugą stronę ale licznik ani drgnął. Czy to oznacza że impulsator jest padnięty ?. Dodam że sprawdzałem napięcie na wtyczce, gdzie na "+" było około 12V, natomiast na środkowym przewodzie 6V.
P.S. Czy może ktoś podać mi namiary gdzie można kupić używkę impulsatora. Będę wdzięczny.
Pozdrawiam
W końcu dobrałem się do impulsatora. Z ogólnych oględzin wyglądał OK. Podłączyłem go do wiertarki, zakręciłem raz w jedną raz w drugą stronę ale licznik ani drgnął. Czy to oznacza że impulsator jest padnięty ?. Dodam że sprawdzałem napięcie na wtyczce, gdzie na "+" było około 12V, natomiast na środkowym przewodzie 6V.
P.S. Czy może ktoś podać mi namiary gdzie można kupić używkę impulsatora. Będę wdzięczny.
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
nie działa tylko wskaźnik paliwa
witam
u mnie w zeszłym tygodniu przestał działac tylko wskaźnik paliwa
mam jakieś 30 litrów w baku, a wskazówka po przekręceniu zapłonu podnosi się tylko delikatnie do poczatku skali wskaźnika.
sprawdzałem napięcie na wtyczce przy pływaku pod tylnym siedzenii i waha się od 0,9-1,2V nie wiem czy to prawidłowo?
po zwarciu styków tej wtyczki wskazówka też się nie ruszyła.
może wiecie co to może być ?
u mnie w zeszłym tygodniu przestał działac tylko wskaźnik paliwa
mam jakieś 30 litrów w baku, a wskazówka po przekręceniu zapłonu podnosi się tylko delikatnie do poczatku skali wskaźnika.
sprawdzałem napięcie na wtyczce przy pływaku pod tylnym siedzenii i waha się od 0,9-1,2V nie wiem czy to prawidłowo?
po zwarciu styków tej wtyczki wskazówka też się nie ruszyła.
może wiecie co to może być ?