AirBag POMÓŻCIE
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
AirBag POMÓŻCIE
Witam!! Rozbierałem przód w środku i odłączyłem poduszkę od pasażera, niewiem czy to ma coś do rzeczy ale jak ją odłączyłem to potem uruchomłem silnik. Po zamontowaniu poduszki po uruchomieniu silnika ciąle świeci mi sie kontrolka od Aibragu, która wcześniej zawsze gasła. Tak więc co robić żeby wszystko wróciło do normy??
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Re: AirBag POMÓŻCIE
Odlacz klemy na kilka chwil.. moze sie komp zresetuje.marinowo pisze:Witam!! Rozbierałem przód w środku i odłączyłem poduszkę od pasażera, niewiem czy to ma coś do rzeczy ale jak ją odłączyłem to potem uruchomłem silnik. Po zamontowaniu poduszki po uruchomieniu silnika ciąle świeci mi sie kontrolka od Aibragu, która wcześniej zawsze gasła. Tak więc co robić żeby wszystko wróciło do normy??
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
-
- Nowicjusz
mialem podobny problem tylko ze u mnie ''poszedł'' sensor poduszek i mnie to troszke kosztowal po 1 kilka podłaczen do kompa , a po 2 sam sensor jak juz sie dowiedzalem ze to o to chodzi.
w twym przypadku pewnie wystarczy podlaczenie do kompa. i zresetowac airbagi
nie wiem jak tam z cenami u was ale umnie kosztuje to 75zł
w twym przypadku pewnie wystarczy podlaczenie do kompa. i zresetowac airbagi

nie wiem jak tam z cenami u was ale umnie kosztuje to 75zł