Tungsram Superblue & Tungsram MegaLight + 50%

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
exec
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: exec » pt gru 21, 2007 00:53

Wlasnie zalozylem osram nightbreaker i po prostu szok :shock:

Po poprzednim wlascicielu zostaly mi w postojowych jakies blizej nieokreslone tungsramy ktore swiecily slabo, zolto, krotko i w ogole beznadziejnie.

Teraz droga jest oswietlona bardzo rownomiernie rownomiernie i swiatlo jest snieznobiale i bardzo intensywne. Normalnie nie uwierzylbym ze taka moze byc roznica gdybym sam nie zobaczyl :prayer:

[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images31.fotosik.pl/69/302f529b1ebdbb66.jpg[/img][/url]

Awatar użytkownika
prezesik25
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: prezesik25 » pt gru 21, 2007 01:12

Teraz droga jest oswietlona bardzo rownomiernie rownomiernie i swiatlo jest snieznobiale i bardzo intensywne. Normalnie nie uwierzylbym ze taka moze byc roznica gdybym sam nie zobaczyl
załóż jeszcze instalkę świateł na przekaźniki :) - wtedy będzie jeszcze lepszy efekt

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MIT
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: MIT » pt gru 21, 2007 01:49

No ja też nie mogłem sie doczekac kiedy przyjdą moje Phillipsy X-Treme Power....
byłem w szoku gdy wszedłem do sklepu Norauto i zobaczyłem cenę!!!!!!!!! 78PLN jedna sztuka!!!ale jest jescze allegro dwie sztuki za 66 zeta z przesyłką...hehe
dzisiaj przyszły założyłem i to jest to czego oczekiwałem....w dzień wygląda jak zółte światło w reflektorach ale gdy jest ciemno...mmmmmmmm..światło jest biale i idealnie rozłożone na jezdni zasięg bardzo duzy(mijania)i jak to bywa trza teraz porównać do innych aut.....więc wyróżniają się niesamowicie kolor na jezdni jest biały wiadomo nie idealny ale w porównaniu do innych autek..ale i tak chciałbym mieć jescze jakąś konkurencje i wypróbować innej firmy....ma sie duzo a chce jescze więcej :D
Moje autko to BORA wiec reflektory z gładkimi szybami..
pozdro

Awatar użytkownika
mlody391
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: mlody391 » sob paź 25, 2008 14:56

exec wrzuciles do golfa IV zarowki osram nightbreaker H7 mijania? to jest cos takiego? - LINK
tez chce kupic jakies mocniejsze zarowki bo obecnie slabo mi swieca. mowisz ze warto kupic te night breaker`y ? switlo bielsze?

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”