Wlasnie zalozylem osram nightbreaker i po prostu szok
Po poprzednim wlascicielu zostaly mi w postojowych jakies blizej nieokreslone tungsramy ktore swiecily slabo, zolto, krotko i w ogole beznadziejnie.
Teraz droga jest oswietlona bardzo rownomiernie rownomiernie i swiatlo jest snieznobiale i bardzo intensywne. Normalnie nie uwierzylbym ze taka moze byc roznica gdybym sam nie zobaczyl
Tungsram Superblue & Tungsram MegaLight + 50%
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No ja też nie mogłem sie doczekac kiedy przyjdą moje Phillipsy X-Treme Power....
byłem w szoku gdy wszedłem do sklepu Norauto i zobaczyłem cenę!!!!!!!!! 78PLN jedna sztuka!!!ale jest jescze allegro dwie sztuki za 66 zeta z przesyłką...hehe
dzisiaj przyszły założyłem i to jest to czego oczekiwałem....w dzień wygląda jak zółte światło w reflektorach ale gdy jest ciemno...mmmmmmmm..światło jest biale i idealnie rozłożone na jezdni zasięg bardzo duzy(mijania)i jak to bywa trza teraz porównać do innych aut.....więc wyróżniają się niesamowicie kolor na jezdni jest biały wiadomo nie idealny ale w porównaniu do innych autek..ale i tak chciałbym mieć jescze jakąś konkurencje i wypróbować innej firmy....ma sie duzo a chce jescze więcej
Moje autko to BORA wiec reflektory z gładkimi szybami..
pozdro
byłem w szoku gdy wszedłem do sklepu Norauto i zobaczyłem cenę!!!!!!!!! 78PLN jedna sztuka!!!ale jest jescze allegro dwie sztuki za 66 zeta z przesyłką...hehe
dzisiaj przyszły założyłem i to jest to czego oczekiwałem....w dzień wygląda jak zółte światło w reflektorach ale gdy jest ciemno...mmmmmmmm..światło jest biale i idealnie rozłożone na jezdni zasięg bardzo duzy(mijania)i jak to bywa trza teraz porównać do innych aut.....więc wyróżniają się niesamowicie kolor na jezdni jest biały wiadomo nie idealny ale w porównaniu do innych autek..ale i tak chciałbym mieć jescze jakąś konkurencje i wypróbować innej firmy....ma sie duzo a chce jescze więcej
Moje autko to BORA wiec reflektory z gładkimi szybami..
pozdro
exec wrzuciles do golfa IV zarowki osram nightbreaker H7 mijania? to jest cos takiego? - LINK
tez chce kupic jakies mocniejsze zarowki bo obecnie slabo mi swieca. mowisz ze warto kupic te night breaker`y ? switlo bielsze?
tez chce kupic jakies mocniejsze zarowki bo obecnie slabo mi swieca. mowisz ze warto kupic te night breaker`y ? switlo bielsze?