to dla mnie nie ma znaczenia, najważniejsze, czy nie będą ocierały o nadkola !!!majkel pisze:Lekko przekłąmanie będą bo za wysoki profil ale i cena duża jak za 15''david_p pisze:czy te koła http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=42416597 będą pasowały do mojego golfa? 195/55R15 chyba troszkę za duże...
kiedy najlepiej kupić opony letnie..?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- david_p
- Mały gagatek
- Kontakt:
taz pisze:Ja mam wulkanizacje i szerokie opony dla znajomych kupuje w grudniu i styczniu bo są ceny niższe. A teraz sezon sie zbliża i zimówki już nie idą, dlatego coraz więcej letnich na giełdach. Radzę się spieszyć z kupnem.
Taz, ja się podpisuję pod tym wszystkimi czterema odnóżami. Listopad-grudzień-styczeń to najlepszy sezon na szukanie opon letnich i alusów, chyba, że masz szmalcu jak lodu. Ludzie zmieniają opony na zimowe, zdejmują aluski i czasem sprzedają (to używki) a we wrześniu i październiku zaczynają się wyprzedaże opon letnich (opony nowe, tu juz o okazję będzie trudniej, ale jeszcze da się trafić perełkę).
MH po przeszczepie bloku - alive&kicking!