zestaw nie fabrycznych elektrycznych szyb
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zestaw nie fabrycznych elektrycznych szyb
witam
na dniach będe wygłuszał drzwi matami app, ale przeglądając aukcję natrafiłem na pewien zestaw co do elektrycznych szyb
el. szyby
obecnie mam 3 drzwiowego Golfika bez elektrycznych szyb,
podobno taki zestaw szybko się montuję i całkiem sprawnie chodzi,
gdy wyciszę już drzwi to już raczej nie będe rozbierał tych drzwi, gdybym w przyszłości się zdecydował na takie udogodnienie, dlatego chcę zrobić to wszystko za jednym zamachem.,
mam nadzieje że ktoś już coś takiego montował i podzieli się spostrzeżniami
Pozdravwiam Wszystkich
na dniach będe wygłuszał drzwi matami app, ale przeglądając aukcję natrafiłem na pewien zestaw co do elektrycznych szyb
el. szyby
obecnie mam 3 drzwiowego Golfika bez elektrycznych szyb,
podobno taki zestaw szybko się montuję i całkiem sprawnie chodzi,
gdy wyciszę już drzwi to już raczej nie będe rozbierał tych drzwi, gdybym w przyszłości się zdecydował na takie udogodnienie, dlatego chcę zrobić to wszystko za jednym zamachem.,
mam nadzieje że ktoś już coś takiego montował i podzieli się spostrzeżniami
Pozdravwiam Wszystkich
Ostatnio zmieniony śr lut 11, 2009 15:05 przez A r t u r, łącznie zmieniany 1 raz.
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
montowałem z kolegą w astrze 2002 r. Moim zdaniem zapomnij o uniwersalnych siłownikach. Szkoda nerwów.
Jest problem żeby wszystko spasować , a największy problem jest żeby to przykrecic porządnie do drzwi - przewaznei trzeba wiercic nowe otowry, a do tego dochodzi fakt ze zamocowane w taki domowy sposób siłowniki przeważnie trzymajasie słabiej niż oryginalne. Jak pracuja to widać jak gną blachę w drzwiach. Nie raz potrzeba dawać dodatkowe wzmocnienia w drzwi bo nie ma do czego przyłapać. Ja bym szukał oryginalnych używek. Niech sie inni wypowiedzą
[ Dodano: Nie Paź 12, 2008 16:36 ]
a ten Pan co to sprzedaje łamie prawa konsumenta
- rzeczy używane nie podlegają gwarancji i zwrotom
- na rzeczy nowe w oryginalnym opakowaniu uwzględniana jest po okazaniu paragonu / faktury, wypełnionej karty gwarancyjnej rok od momentu zakupu
Otóż rzeczy używane jak najbardziej podlegają warunkom gwarancji a oryginalne pudełko nie jest koniecznością i sprzedawca nie ma prawa odmówić rozpoćzecia procesu reklamacji z powodu braku pudełka.
Jest problem żeby wszystko spasować , a największy problem jest żeby to przykrecic porządnie do drzwi - przewaznei trzeba wiercic nowe otowry, a do tego dochodzi fakt ze zamocowane w taki domowy sposób siłowniki przeważnie trzymajasie słabiej niż oryginalne. Jak pracuja to widać jak gną blachę w drzwiach. Nie raz potrzeba dawać dodatkowe wzmocnienia w drzwi bo nie ma do czego przyłapać. Ja bym szukał oryginalnych używek. Niech sie inni wypowiedzą
[ Dodano: Nie Paź 12, 2008 16:36 ]
a ten Pan co to sprzedaje łamie prawa konsumenta
- na rzeczy nowe w oryginalnym opakowaniu uwzględniana jest po okazaniu paragonu / faktury, wypełnionej karty gwarancyjnej rok od momentu zakupu
Otóż rzeczy używane jak najbardziej podlegają warunkom gwarancji a oryginalne pudełko nie jest koniecznością i sprzedawca nie ma prawa odmówić rozpoćzecia procesu reklamacji z powodu braku pudełka.
aha, tak myślałem że to szais, ale chcialem spytać, raczej nie bede dalej myślał o tym, za 500 już mógłbym kupić orginalną używkę ale 2 lata odkręcałem korbą to i dalej będe,sas_gti pisze:montowałem z kolegą w astrze 2002 r. Moim zdaniem zapomnij o uniwersalnych siłownikach. Szkoda nerwów.
poczekam może jeszcze ktoś się wypowie, dzięki
moze i tak jest, ja osobiście mało się znam na prawie,sas_gti pisze: a ten Pan co to sprzedaje łamie prawa konsumenta
- Paweł Marek
- V.I.P.
arturek320, krotko mmówiąc zdanie sa podzielone, jadenym chodzi lata innym nie, obejrzyj sposób montażu a decyzji za ciebie nikt nie podejmie
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=47693
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=47693
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
- Kontakt: