Pytanie odnośnie rozrządu i pompy wody
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pytanie odnośnie rozrządu i pompy wody
Witam mam pytanie odnośnie rozrządu i pompy wody. Otóż, od jakiegoś czasu słysze bardzo dziwny dzwięk wydobywający się z silnika ( okolice rozrządu, alternatora ), można ten dzwięk przyrównać do dzwieku diesla. Mechanik stwierdził że jest to albo pasek alternatora albo co jest bardziej prawodopobne pompa wody. Mam nadzieje, że ma racje...pytanie moje brzmi ile powinien mnie skasowac za pompe, rozrząd ( powiedział że od razu mozna rozrząd też zrobić ) z robocizną?
http://rapidshare.com/files/12664559/Golf_III_by_WilQ.wmv.html ----------> Filmik Golf by Wilq
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
Pompe wody kup sobie sam w sklepie motoryzacyjnym (albo i cały rozrząd) podając kod literowy silnika i nie będzie pomyłki, a i na cenie nikt Cie nie oszuka. Nie polecam używki, oszczędzisz kilka dyszek a za chwilę będzie to samo.
Ja za wymiane rozrządu (kompletnego) biorę 150 zł i wydaje mi się że jest to przyzwoita cena.
Ja za wymiane rozrządu (kompletnego) biorę 150 zł i wydaje mi się że jest to przyzwoita cena.
Ostatnio zmieniony śr paź 15, 2008 20:23 przez mariusz75, łącznie zmieniany 1 raz.
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE