mam golfa II 1,8 benzyna/LP 1987r, od jakiegoś czasu moje diablo zaczeło spalać o około 2,5l gazu więcej na 100km niż normalnie, a na benzynie pracuje fatalnie, nie spala jej do konca, śmierdzi paliwo, tylko jak przełanczam z benzyny na gaz czyli włącznik jest w pozycji bez dostarczania jakiegokolwiek paliwa silnik zaczyna pracować równo do chwili oczywiscie az benzyna się skonczy przed przełączeniem na gaz. mam wrazenie ze go zalewa. Co mam począć, czy coś moze padło w gaźniku? gdzie mam szukać.?
chyba coś z gaznikiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
chyba coś z gaznikiem
Witam Panie i Panów.
mam golfa II 1,8 benzyna/LP 1987r, od jakiegoś czasu moje diablo zaczeło spalać o około 2,5l gazu więcej na 100km niż normalnie, a na benzynie pracuje fatalnie, nie spala jej do konca, śmierdzi paliwo, tylko jak przełanczam z benzyny na gaz czyli włącznik jest w pozycji bez dostarczania jakiegokolwiek paliwa silnik zaczyna pracować równo do chwili oczywiscie az benzyna się skonczy przed przełączeniem na gaz. mam wrazenie ze go zalewa. Co mam począć, czy coś moze padło w gaźniku? gdzie mam szukać.?](./images/smilies/eusa_wall.gif)
mam golfa II 1,8 benzyna/LP 1987r, od jakiegoś czasu moje diablo zaczeło spalać o około 2,5l gazu więcej na 100km niż normalnie, a na benzynie pracuje fatalnie, nie spala jej do konca, śmierdzi paliwo, tylko jak przełanczam z benzyny na gaz czyli włącznik jest w pozycji bez dostarczania jakiegokolwiek paliwa silnik zaczyna pracować równo do chwili oczywiscie az benzyna się skonczy przed przełączeniem na gaz. mam wrazenie ze go zalewa. Co mam począć, czy coś moze padło w gaźniku? gdzie mam szukać.?
Oo===w===oO
- Paweł Marek
- V.I.P.