A to adres warsztatu:
Kraków: ul. Bratysławska 1 (przy stacji Shell)
> godziny otwarcia: od 10 do 18 (poniedziałek-piątek), w
> soboty od 10 do 14
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Sorki, niedokładnie przeczytałem_robert_s pisze:Tak na prawdę to do Krakowa mam ponad 160 km
Chyba się nie rozumimy, mówie o doważaniu a nie wyważaniu_robert_s pisze:poprosiłem o sprawdzenie wyważenia, opisując przy tym moje problemy. Chłopaki zdjęli mi wszystkie koła i sprawdzili wyważenie przednich, wyważyli również tylne
Dokładnie tak jest jak piszesz. Zwłaszcza jak zmieniasz koła na zimowe. Ale zawsze przy zciąganiu koła można sobie zaznaczyć punktaczkiem punkty na piaście i feldze a przy zakładaniu koła poprostu je dopasowaćnorek111 pisze:dowazanie jest dobre ale po zwaleniu koła wracasz do stanu jak przed dowazaniem
to co piszesz to bajkaDarek Madejczyk pisze:Dokładnie tak jest jak piszesz. Zwłaszcza jak zmieniasz koła na zimowe. Ale zawsze przy zciąganiu koła można sobie zaznaczyć punktaczkiem punkty na piaście i feldze a przy zakładaniu koła poprostu je dopasowaćnorek111 pisze:dowazanie jest dobre ale po zwaleniu koła wracasz do stanu jak przed dowazaniem
OK! To może mi jeszcze powiesz że doważanie kól to bajka i nie warto tego stosowaćnorek111 pisze:to co piszesz to bajka
jeżeli masz na myśli uszkodzenie koła po którym występuje bicie na kierownicy to tak czy inaczej musisz z tym jechać do zakładu który Ci to wyważy lub doważynorek111 pisze:po zwaleniu koła wracasz do stanu jak przed dowazaniem
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 44 gości