Coś puka w prawym przednim kole przy ostrym ruszaniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
Coś puka w prawym przednim kole przy ostrym ruszaniu
Mam taki problem, przy ostrym ruszaniu jak koła tracą przyczepność coś mi wali w przednim prawym kole. Powymieniałem amortyzatory z odbojami i łożyskami, ale cały czas dzieje się to samo.
Zbieżność i kąty poustawiane dobrze, koła wywarzone. Dodam jeszcze że dziury na tym prawym przednim kole czuć bardziej niż na lewym.
Bardzo proszę o pomoc
Zbieżność i kąty poustawiane dobrze, koła wywarzone. Dodam jeszcze że dziury na tym prawym przednim kole czuć bardziej niż na lewym.
Bardzo proszę o pomoc
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
jeśli podczas dodawania gazu pdczas jazdy i przy ruszaniu to faktycznie przegub.
Może za dużo "ostrego ruszania",a może osłony się sypnęły....koszt ok120zl za częsci (jakieś lepsze,powiedzmy Spidan) i troche czasu i gotowe,jeśli w warsztacie to pewnie robocizna ok 200zl
Może za dużo "ostrego ruszania",a może osłony się sypnęły....koszt ok120zl za częsci (jakieś lepsze,powiedzmy Spidan) i troche czasu i gotowe,jeśli w warsztacie to pewnie robocizna ok 200zl
:arrow:[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=65307&postdays=0&postorder=asc&start=0][size=150]MÓJ MK2[/size][/url]
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Ma gadane
sylwekzyla, mam to samo u siebie...poduszka silnika taka diagnoza mechanika......ale cos kiedys czytalem ze przegub w paczatkowej fazie konczenia sie nie strzela miaroajnie przy jezdzie na skreconych kolach tylko slychac pojedynxcze uderzenie przy ruszaniu ze skreconymi kolami i przy gwaltowniejszym ruszaniu
[size=100][color=red][b]You´ll Never Walk Alone[/b][/color][/size]