Kolega AFN140KM narysował Ci dobry schemacik do LEDów, więcej nic tam nie potrzebujeszaadasiek pisze:a możesz podesłą mi schemat takiego układu
w takiej zabawie w elektronika nie jestem dobry

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kolega AFN140KM narysował Ci dobry schemacik do LEDów, więcej nic tam nie potrzebujeszaadasiek pisze:a możesz podesłą mi schemat takiego układu
w takiej zabawie w elektronika nie jestem dobry
mam dostęp do każdej z ledAFN140KM pisze:PS. W tych lampach masz dostęp do każdej diody LED, czy też są zalane czymś? Jak możesz to daj fotki.
wiem ale powiem ci że jeżeli chodzi o lutowanie to jest u mnie bardzo kiepskoOstry! pisze:Kolega AFN140KM narysował Ci dobry schemacik do LEDów, więcej nic tam nie potrzebujesz
Do tego stabilizatora podłączasz LED-y:aadasiek pisze:...do tego stabilizatora to hyż ledy mam podłączyc czy jeszcze rezystory...
na pewno dasz radę to kilka elementów ale lepiej na "pająka" tego nie rób bo o zwarcie łatwo. Najwyżej poproś kogoś, żeby Ci to złożyłaadasiek pisze:wiem ale powiem ci że jeżeli chodzi o lutowanie to jest u mnie bardzo kiepsko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 64 gości