Problem z elektrycznie regulowanymi i składanymi lusterkami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- damianp
- Bora Power
- Kontakt:
Problem z elektrycznie regulowanymi i składanymi lusterkami
Witam
Mam problem z elektrycznie regulowanymi i składanymi lusterkami, mianowicie gdy reguluje lusterko od strony kierowcy przestawia się równiez lusterko od strony pasażera, natomiast regulując pasażera jest ok.Problem jest jeszcze z składaniem elektrycznym które nie działa.W czym może byc problem, czy możliwe jest uszkodzenie przełącznika czy bardziej realne jest nie właściwe podłącznie.
Z gory dziękuje.
Pozdrawiam
Mam problem z elektrycznie regulowanymi i składanymi lusterkami, mianowicie gdy reguluje lusterko od strony kierowcy przestawia się równiez lusterko od strony pasażera, natomiast regulując pasażera jest ok.Problem jest jeszcze z składaniem elektrycznym które nie działa.W czym może byc problem, czy możliwe jest uszkodzenie przełącznika czy bardziej realne jest nie właściwe podłącznie.
Z gory dziękuje.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt wrz 05, 2008 09:33 przez damianp, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
- damianp
- Bora Power
- Kontakt:
.
I w tym własnie tkwi problem posiadaczem samochodu jestem od 3 dni a poprzedni właściciel nawed nie wiedzial o takiej funkcji jak składanie zreszta samochód mial tez krótko.
Przełącznik w sieci Inter cars jest nie drogi bo kosztuje po znizkach okolo 23 zł, ale pytnie jest czy przełącznik jest wadliwy.
Przełącznik w sieci Inter cars jest nie drogi bo kosztuje po znizkach okolo 23 zł, ale pytnie jest czy przełącznik jest wadliwy.
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
to jestdamianp pisze:mianowicie gdy reguluje lusterko od strony kierowcy przestawia się równiez lusterko od strony pasażera, natomiast regulując pasażera jest ok
normalna sprawa tak jest chyba w każdym VW więc nie masz się czym przejmować.
Ostatnio zmieniony pt wrz 05, 2008 10:44 przez looki8329, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej stracić sekundę z życia, niż życie w ciągu sekundy...
- damianp
- Bora Power
- Kontakt:
.
w moim autku prawdopodobnie są składane elektrycznie bowiem mam problem z recznym ich złożeniem wiec zapewne jest to elektrycznie sterowane, zreszta zdemontuje wkład lusterka i sprawdze jak to wygląda.
Możliwe ja tez pierwszym razem miałem problem z ich zlożeniem a to dlatego że pewno dawno nie były składane, ale troszkę poruszałem i posżło i teraz juz fajnie się skladaja ale nadal recznie :/ Obys sie nie mylildamianp pisze:w moim autku prawdopodobnie są składane elektrycznie bowiem mam problem z recznym ich złożeniem wiec zapewne jest to elektrycznie sterowane, zreszta zdemontuje wkład lusterka i sprawdze jak to wygląda
- damianp
- Bora Power
- Kontakt:
sprawdze i dam znac co i jak, mozliwe że faktycznie masz racje, autko było ściągane z za Odry wiec jest realne że tam postało i teraz cięzko chodzą,
Ostatnio zmieniony pt wrz 05, 2008 12:49 przez damianp, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek