Poduszka powietrzna
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Cypis876
- Użytkownik
- Kontakt:
Poduszka powietrzna
Mam takie pytam czy każdy golfik był seryjnie wyposażony w air bag dla pasażera czy nie
[ Dodano: 01 Wrz 2008 12:31 ]
dodam że chodzi o mk 4
[ Dodano: 01 Wrz 2008 12:31 ]
dodam że chodzi o mk 4
nie da sięCypis876 pisze:a da się ją jakoś odłączyć np. jak dziecko wieziesz na przednim fotelu w foteliku
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
albo bezpiecznik, ale wtedy komp będzie Ci bład pokazywałCypis876 pisze:CZyli jak dziecko wozisz na przednim siedzeniu to tylko demontaż
albo tylne siedzenie
Ostatnio zmieniony pn wrz 01, 2008 18:02 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
a czy każdy ma dostęp do vaga ? ale fakt że nie wiedziałem że vagiem da się wyłączyć - jeżeli się da ?lukjar7 pisze:bajki opowiadasz bo da sie wylaczyc
a wydaje mi sie żeby była w tym aucie opcja wożenia dziecka z przodu to w schowku by było na kluczyk wyłączanie poduszki
jarek.j, wyłączasz wszystkie poduszki czy tylko pasażera ?
Ostatnio zmieniony pn wrz 01, 2008 19:13 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
PL
PL
- lukjar7
- Użytkownik
- Kontakt:
kolega mnie uprzedziłCypis876 pisze:to jak wiesz czym to powiedz bo ja zielony jestem w temacie sam osobiście mam mk2 ale kolega mi sie kazał zapytać czy jest seryjnie poduszka i jak ją możesz odłączyćlukjar7 pisze:bajki opowiadasz bo da sie wylaczyc
[ Dodano: 01 Wrz 2008 19:24 ]
da sie vagiem, pytanie bylo czy da sie wylaczyc, a nie czy kazdy moze sobie ja wylaczyc wiec sie kolego nie wymiguj tylko przyznaj do bledukulon-x pisze:a czy każdy ma dostęp do vaga ? ale fakt że nie wiedziałem że vagiem da się wyłączyć - jeżeli się da ?lukjar7 pisze:bajki opowiadasz bo da sie wylaczyc
a wydaje mi sie żeby była w tym aucie opcja wożenia dziecka z przodu to w schowku by było na kluczyk wyłączanie poduszki
jarek.j, wyłączasz wszystkie poduszki czy tylko pasażera ?
Swoja droga masz dostep do vaga i nie pitol ze vag to teraz problem
Ostatnio zmieniony pn wrz 01, 2008 19:26 przez lukjar7, łącznie zmieniany 1 raz.