Wymiana przelacznika wycieraczek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana przelacznika wycieraczek
Witam. Prosilbym o jakas instrukcje jak wymienic przelacznik do wycieraczek..
Przypuszczam ze trzeba kierownice odkrecic i jak to zrobic. Sroby na wierzchu zadnej nie ma czyli pewnie ta nakladke od klaksonu trzeba zdjac tylko jak bo niechce popsuc.
I dalej po zdjeciu kierownicy to juz kapletenie niewiem co trzeba robic bo nigdy czegos takiego nie robilem.
Z gory dzieki za pomoc
Przypuszczam ze trzeba kierownice odkrecic i jak to zrobic. Sroby na wierzchu zadnej nie ma czyli pewnie ta nakladke od klaksonu trzeba zdjac tylko jak bo niechce popsuc.
I dalej po zdjeciu kierownicy to juz kapletenie niewiem co trzeba robic bo nigdy czegos takiego nie robilem.
Z gory dzieki za pomoc
zetnktel,
zdejmij tą nakładkę od sygnału, odczep 2 kable od sygnału które są własnie do tej nakładki zamocowane , jak to zrobisz to już tylko klucz nasadowy na śrubę od kiery, bo już ją bedziesz widział i odkręć( gwint normalny) heh potem to już odkręcenie śrubek od manetek i wysunięcie kostki podpiętej do nich i wsio
zdejmij tą nakładkę od sygnału, odczep 2 kable od sygnału które są własnie do tej nakładki zamocowane , jak to zrobisz to już tylko klucz nasadowy na śrubę od kiery, bo już ją bedziesz widział i odkręć( gwint normalny) heh potem to już odkręcenie śrubek od manetek i wysunięcie kostki podpiętej do nich i wsio
Zdjac.. sila?? czy jest jakis sposob? A na tej manetce sa jakies srobki zeby ja rozkrecic? Bo mi niechodzi o calosc.. tylko o przelacznik wycieraczek. Trzeba wyjac pozostalosc starego i podmienic na nowesew1 pisze:zetnktel,![]()
zetnktel, a masz z komputerem MFA czy bez?
to jest np z komutrem
http://www.allegro.pl/item414489919_prz ... ta_ii.html
to jest np z komutrem
http://www.allegro.pl/item414489919_prz ... ta_ii.html
- wasiak
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
zalezy jaka masz kiere
ale zaslepka trzyma sie u mnie przynajmniej na 2 zatrzaskach z dolu i od gory jest wsunieta w plastikowe "oczko"
pier podwazyc dol potem wszsytko w dol przesuwasz i masz zdjetetylko delikatnie zdejmuj pozniej zeby kabli nie poprzecierac
reszte ci juz koledzy opisali
ale zaslepka trzyma sie u mnie przynajmniej na 2 zatrzaskach z dolu i od gory jest wsunieta w plastikowe "oczko"
pier podwazyc dol potem wszsytko w dol przesuwasz i masz zdjetetylko delikatnie zdejmuj pozniej zeby kabli nie poprzecierac
reszte ci juz koledzy opisali
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=190127 MOJE MK2 2E ZAPRASZAM