Czy montują zbiornik na gaz w kole zapasowym?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- ModyMentos
 - Nowicjusz

Czy montują zbiornik na gaz w kole zapasowym?
Pytanie jak w temacie... Byłem ustalić termin na założenie gazu i w rozmowie gościu mi powiedział że nie montują butli w miejscu na koło zapasowe bo bak na bęzyne jest przyklejony i nie mają jak przejśc z przewodami??? Prawda czy fałsz bo cos mi ty śmierdzi >>>  
  <<< chyba im sie robić nie chce  
  Tylko by pili po fajrancie...

Nie opuszczaj rąk w walce, życie trudnym przeciwnikiem...
						Nie słyszałem jeszcze o przypadku braku możliwości montażu zbiornika gazu we wnęce na koło zapasowe, ale oczywiście wszystko jest możliwe. Może tam poprowadziłeś kable do głośników lub czwartego światła stop 
 . 
Cena jest tylko troszkę wyższa od normalnej. Najlepiej jest udać się do renomowanego warsztatu montującego instalacje gazowe i jego spytać, czy jest taka opcja i podziękować. Aczkolwiek z doświadczenia wiem, że często ludziska tracą montując taniej, ale w nie sprawdzonym jeszcze kilkuletnim stażem warsztacie.

Cena jest tylko troszkę wyższa od normalnej. Najlepiej jest udać się do renomowanego warsztatu montującego instalacje gazowe i jego spytać, czy jest taka opcja i podziękować. Aczkolwiek z doświadczenia wiem, że często ludziska tracą montując taniej, ale w nie sprawdzonym jeszcze kilkuletnim stażem warsztacie.
- ModyMentos
 - Nowicjusz

No właśnie pytałem w remonowanym warsztacie i też nie chodzi mi o tanie czężci... I chodzi o przewody gazowe z bytli do silnika i przewód do tankowania...marszaf pisze:Nie słyszałem jeszcze o przypadku braku możliwości montażu zbiornika gazu we wnęce na koło zapasowe, ale oczywiście wszystko jest możliwe. Może tam poprowadziłeś kable do głośników lub czwartego światła stop.
						bzdury opowiada , a pewnie ściemnia , bo w tej chwili stako całą produkcje pcha na wschód a u nas brakuje w hurtowniach butli , a jak są to w chorych cenach - dlatego woli walca włożyć - a tak czy inaczej do każdego rodzaju butli aby ją zamocować TRZEBA opuścić zbiornik paliwa zarówno w mk II jak i mk III , chyba że przyklei na gume do żucia - rada - zmień warsztat jak z takimi gadkami wyjeżdżają

Kleić , Taśmić , Trytytkować ...
						- blackwhite
 - Użytkownik

- Kontakt:

- flatron316
 - Gadatliwa bestia

- Kontakt:

- ModyMentos
 - Nowicjusz

To mi wystarczy... Dzięki za info... Uważam temat za zamknięty... 
[ Dodano: Wto Lis 08, 2005 11:40 ]
Jeszcze jedne INFO dla ziomków z Gliwic i okolic... Sprawa jest taka Serwis XXXXXXXX na ul. Pszczyńskiej. Niby jeden z lepszych serwisów zakładający gaz, niejest wcale taki dobry... W moim przypadku chcieli mi wcisnąć zbiornik "walec" zamias w kole zapasowym i też nieźle chcieli skasować 2000zł i do tego montują na jakiś mało znanych częściach... Radze nie zgłaszajcie sie do nich... Jest lepszy serwis na Dworcowej... montują na częściach BRC

[ Dodano: Wto Lis 08, 2005 11:40 ]
Jeszcze jedne INFO dla ziomków z Gliwic i okolic... Sprawa jest taka Serwis XXXXXXXX na ul. Pszczyńskiej. Niby jeden z lepszych serwisów zakładający gaz, niejest wcale taki dobry... W moim przypadku chcieli mi wcisnąć zbiornik "walec" zamias w kole zapasowym i też nieźle chcieli skasować 2000zł i do tego montują na jakiś mało znanych częściach... Radze nie zgłaszajcie sie do nich... Jest lepszy serwis na Dworcowej... montują na częściach BRC