Hej
Jestem posiadaczem Jetty Mk1 z 1982 roku, sedan 2 drzwiowy. Mam mały problem. Czy ktoś może wie czy gdzie seryjnie włączane były światła przeciwmgielne tylne. Czy był to główny włącznik świateł czy może jakiś dodatkowy włącznik??
Proszę rónież o poradę: poprzedni właściciel podłączył światła przeciwmgielne tylne do włącznika bodajże dwustopniowego (taka wyciągana gałka- 2 stopnie). jeden kabel idzie na przekaźnik przy chłodnicy, który podpiety jest pod "+" na aku - rozumiem że jest to odpowiednie połączenie. natomiast drugi kabel idzie do skrzynki z bezpiecznikami. ze względu na to że nie mogę nigdzie znaleźć schematu do tego modelu nie wiem dlaczego akurat tam. Przeszukałem już całe forum i nic. schemat do VW z 1983 roku jakoś nie podchodzą (z tej ruskiej strony).
Prosze o pomoc
mam również halogeny z przodu, chciałbym podłączyć je do tego dwustopniowego włącznika gdzie podpiete są przeciwmgielne, da się to zrobić??
Jak tak to w jaki sposób??
Tylko nie usuwajcie tego posta, please
Halogeny i przeciwmgielne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Halogeny i przeciwmgielne
Ostatnio zmieniony czw sie 28, 2008 14:20 przez BartekP, łącznie zmieniany 1 raz.
W MKI włącznik przeciwmgłowych tylnych był montowany po środku deski, obok wnęki na radio razem z włącznikiem awaryjnych i ogrzewania tylnej szyby.

Ostatnio zmieniony czw sie 28, 2008 14:14 przez Kamel, łącznie zmieniany 1 raz.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .