Montaż elektrycznych szyb

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
kwaczy
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Montaż elektrycznych szyb

Post autor: kwaczy » sob sie 23, 2008 14:19

Witam.Posiadam oryginalny podnośnik elektrycznej szyby od strony pasażera z wersji 5d. z racji ze ciężko dostać cześć od kierowcy myślałem o przerobieniu lewego podnośnika od seicento. i teraz moje 2 pytania: czy jest coś jeszcze potrzebne oprócz mechanizmu i przełącznika sterującego aby podłączyć taki zestaw i czy przełącznik od mk2 zgra się z podnośnikiem od seicento :bigok: z góry dziękuje za pomoc
Ostatnio zmieniony sob sie 23, 2008 22:01 przez kwaczy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
majster heniek
Forumowy spamer :)
Auto: Jest
Silnik: też

Post autor: majster heniek » sob sie 23, 2008 19:03

teraz moje 2 pytania: czy jest coś jeszcze potrzebne oprócz mechanizmu i przełącznika sterującego aby podłączyć taki zestaw i czy przełącznik od mk2 zgra się z podnośnikiem od seicento
odp. przełącznik pasuje bez problemu , potrzebujesz jeszcze bezpiecznik 30A ( najlepiej termiczny ) i przekażnik ,konektory męskie i żeńskie no i trochę przewodów elektrycznych kolorowych przekrój minimum 1,5mm kwadrat ,
Ostatnio zmieniony sob sie 23, 2008 19:03 przez majster heniek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Zielony utonoł , siwy sprzedany , ale jest swartz

Przemek
Kontakt:

Post autor: Przemek » ndz sie 24, 2008 14:48

kwaczy, patrz :dol: :dol: druga stronka jest tam foto porada

LEŚNY PRZYTULAS

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”