Kolejna sprawa to sterownik szyb. Gdy otwieram lub zamykam szybę przy danych drzwiach nie ma z nią problemu natomiast gdy np. chcę zamknąć/otworzyć szybę od strony pasażera ale przyciskiem od strony kierowcy szyba otwiera/zamyka się tylko do pewnego momentu i staje, muszę znowu puścić przycisk i idzie trochę dalej i znów stop i tak około trzech razy. Help me. Następna rzecz zapewne związana ze sterownikiem szyb - jak przekręcę i przytrzymam kluczyk od strony kierowcy to szyby od strony pasażera zamykają/otwierają się tylko trochę i stają. Gdy to samo zrobię od strony pasażera szyby pięknie się domykają.
No i na koniec tego przydługiego posta ostatni problem a mianowicie regulacja lusterek. Gdy mam wciśnięty przycisk L (jest to wersja sterownika bez joysticka) to jakikolwiek ruch np. do góry powoduje przemieszczenie obu lusterek (lewe i prawe), natomiast gdy wcisnę R to porusza się tylko prawe (prawidłowo).
Kończąc tego jakże długiego posta proszę o jak najszybszą odpowiedź na moje pytania - wiadomo jutro niedziela więc można trochę pogrzebać