wymiana diody w świetle stopu w lotce - jak ją rozebrać?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana diody w świetle stopu w lotce - jak ją rozebrać?
Sprawdzałem sobie ostatnio światła pod kątem spalonych żarówek - okazało się że min. nie działa kilka diód od stopu w lotce (wersja GT). Próbowałem znaleźć jakis sposób na rozebranie jej by dostac sie do środka ale średnio to wygląda - czy ktoś walczył już z takim tematem?
dychsm,
dzięki, ale opalarki nie mam - no i mam nadzieję że skoro w środku są elementy serwisowalne (żarówki) to powinien być lepszy sposób dostania się do środka - choćby %$%^ zatrzaski
zodiak, dzięki wielkie, jak wrócę z pracy zobaczę czy da się znaleźc elementy wspólne z rysunkiem
[EDIT]
Ok, rysunek z etki niewiele pomógł - lotka jest zupełnie inna, ponizej zamieszczam zdjęcia - może ktoś wpadnie na jakis pomysł
[ Dodano: 14 Wrz 2008 23:04 ]
up - zdjęcia dodałem
dzięki, ale opalarki nie mam - no i mam nadzieję że skoro w środku są elementy serwisowalne (żarówki) to powinien być lepszy sposób dostania się do środka - choćby %$%^ zatrzaski
zodiak, dzięki wielkie, jak wrócę z pracy zobaczę czy da się znaleźc elementy wspólne z rysunkiem
[EDIT]
Ok, rysunek z etki niewiele pomógł - lotka jest zupełnie inna, ponizej zamieszczam zdjęcia - może ktoś wpadnie na jakis pomysł
[ Dodano: 14 Wrz 2008 23:04 ]
up - zdjęcia dodałem
Ostatnio zmieniony ndz wrz 14, 2008 21:30 przez Mike_D, łącznie zmieniany 1 raz.