Co to za mechanik co odpowietrzników nie umie odkręcicć
1.Szotka obrotowa i czyścimy dokładnie wszystko z syfu
2.Popukać młotkiem jakiś czasem
3.Psiknąć odrdzewiaczem i zawsze puści
Nie trzeba wypychać całych cylinderków żeby wyczyścić zaciski , wypychamy nie do końca , bierzemy szczotke drucianą i czyścimy obkręcając cylinderek kluczem francuskim , i tak o 180 stopni , jak by miał złużyte lub zapieczone uszczelki to na mokrym któraś strona by mu szybciej brała i wpadał by w poslizg , a zreszta poco chlopaka w dodatkowe wydatki pachacie jak taki zestaw kosztuje 25 zl na kolo a za plyn tez przeplaciles bo u mnie o.5 jurad wloski plyn kosztuje 10 zl
twardy pedał hamulca.....
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ostatnio zmieniony śr sie 13, 2008 22:51 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- szypowski1
- Ma gadane

- Kontakt:
witam dzis zalałem golfa płynem do hamulców....kupiłem zacisk....odpowietrzyłem układ...i.....pedał chamulca jest o woele wyzej niz był przedtem.....dalej twardy jak holer.. ale juz cos lepiej chamuje ze mozna ostroznie jezdzic.....
terazstawaim ze to pompa vacum jest trafiona bo juz nic inengo nie zostało...serwo wymienione.... zaciski sprawdzione.....
P.S...bo zapomnialęm sprawdzic czy serwo montowane w polo było takiej samej długosci co z golfa?? chodzi mi o ten pręt na którym są te widełki do załozenia go na pedał hamulca......moze dlatego chamulec jest tak wysoko......
oizdrawiam
terazstawaim ze to pompa vacum jest trafiona bo juz nic inengo nie zostało...serwo wymienione.... zaciski sprawdzione.....
P.S...bo zapomnialęm sprawdzic czy serwo montowane w polo było takiej samej długosci co z golfa?? chodzi mi o ten pręt na którym są te widełki do załozenia go na pedał hamulca......moze dlatego chamulec jest tak wysoko......
oizdrawiam