wymian łożysk w kołach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wymian łożysk w kołach
tak jak wyzej mam Golf 3 2.0 GTI rocznik 1994 czy trudne ?? i ile moga kosztowac ??
- Pirat_666
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja ostatnio wymieniałem z tyłu to 150 (jeszcze tam pare pierdół przy silniku). Jak Ci sie chce i wiesz co i jak to sam sobie zrób jedno łożysko coś koło 20zł na allegro widziałem (OPTIMAL - na tył wystarczy, a do przodu coś lepszego).
Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie.
przod mi siadl i nieche byle gowna wrzucic, mechanik mi powiedzial ze bedzie kosztowac okolo 80 PLN za lozysko do kola przeniegoPirat_666 pisze:Ja ostatnio wymieniałem z tyłu to 150 (jeszcze tam pare pierdół przy silniku). Jak Ci sie chce i wiesz co i jak to sam sobie zrób jedno łożysko coś koło 20zł na allegro widziałem (OPTIMAL - na tył wystarczy, a do przodu coś lepszego).
ja zapłaciłem 40 + łozysko.. nie rób tego smemu a przynajmniej z przodu... potrzebna jest praca by osadzic łozysko w piascie.. daj lespiej mechaniowi zarobic i ty bedziesz miłą swiety spokuj, se masz załozone dobrze.. ja mam łozyska ctx czy jakos tak koło 5 m-cy i nie narzekam...
Golf 3 1,8 CL '92 75PS LPG + MFA