Sygnalizacja niewyłączonych świateł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Sygnalizacja niewyłączonych świateł
Mam takie pytanko, czy ktoś się orientuje czy w golfie 4 1998r 1,4 16v polska salonówka jest zamontowany fabrycznie sygnalizator niewyłączonych świateł. Byłem ostatnio na sprawdzeniu komputerem i w trakcie sprawdzania gość załączył taki "gong" w moim golfie, ale stwierdził że może to być fabrycznie montowany tylko może być wyłączony a on go nie może załączyć. Dzwoniłem do serwisu i tam mi powiedzieli że muszą sprawdzić czy jest zamontowany i ewentualnie wtedy go załączą, ale kasują za to ok 70 PLN. Może ktoś z was zna jakiś inny sposób na sprawdzenie tego. Dziękuję za wszystkie poważne odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony wt lip 29, 2008 22:51 przez Rafako, łącznie zmieniany 2 razy.
- Marioprestiz
- Mały gagatek
raczej nie działa Ci mikrowyłącznik w zamku w drzwiach, jeżeli jeszcze nie pali Ci się światełko w drzwiach i światło w kabinie po otwarciu to napewno mikrowyłącznik
Ostatnio zmieniony wt lip 29, 2008 16:14 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
A czy jest on podłączony tylko do drzwi kierowcy, bo faktycznie nie zaświeca sie mi w środku światło jak otworzę drzwi kierowcy, bo od pozostałych drzwi zapala sie. A tak poza tym to gość od którego kupiłem golfika (a był pierwszym właścicielem) twierdził, że nigdy mu nie sygnalizował niewyłączonych świateł.
Albo diodę w drzwiach kierowcy...Mirek39m pisze:na 100 prcent masz uszkodzony mikrowyłącznk w drzwiach
P.S.
Jest już sporo opisane na ten temat na forum.
Ostatnio zmieniony śr lip 30, 2008 13:20 przez PawełK, łącznie zmieniany 1 raz.
VW POLO CLASSIC 1,4 16V
VW GOLF mk4 1,4 16V
VW GOLF mk4 1,4 16V