Wycieraczki przod nie dzialaja
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wycieraczki przod nie dzialaja
Czesc ; ) Wycieraczki mi nie dzialaja... jak wlanczam na ktorakolwiek predkosc to slychac jak silniczek pracuje czyli z nim jest wszystko ok.. moje podejzenie jest takie ze cos sie odczepilo od silniczka co napedza wycieraczki i stad ten klopot ; ( nie zabieralem sie nigdy za to i chcialem sie od kogos dowiedziec co dokladnie musze sprawdzic.
Ostatnio zmieniony pt lip 25, 2008 10:10 przez mst3e, łącznie zmieniany 1 raz.
miałem to samo, u mnie ukręciły sie ta wieloklinu do których mocuję się ramiona wycieraczek (nie wiem jakim cudem) tam są jeszcze bodajże trzy śruby przy silniczku które trzymaja cały mechanizm być może one sie odkręciły, żeby wyjąć cały silniczek musisz odkęcić ramiona na klucz chyba 22 i z dołu jest na 10 taka mała śrubka odłączyć przewody i wyciągniesz go przesuwająć w strone pasażera czyli w lewo, powodzenia
the mechanic
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
czytamy ze zrozumieniem , bezpiecznik jest ok jezeli słychac silniczek.kruczy09 pisze:Profilaktycznie sprawdz bezpieczniki...zawsze zaczynamy od najbardziej banalnych rzeczy
momst3e, zajrzyj pod podszybie i zobacz czy te ramiona od silnika pracuja , ja podejrzewam ze tak jak kolega wyzej pisze , ze obraca sie w dziurze od ramienia wycieraczki, juz sie kiedys z takim przypadkiem spotkalem, mocniejsze dokrecenie nakretki pomogło
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!