jak czesto wymiana przewodów WNapięcia
Dzis jadąc auto zaczeło na wolnych obrotach na gazie ok 400 obr/min i zdycha..
na benzynie jeszcze ok. Ale nie pamiętam jak dawno zmieniałem
troche w marcu pamiętam mi świecił przewód oc cewki..i taj jeżdziłem az do dziś..
Czy to przewody???? Jakie juz wiem bo czytałem na forum ale jak czesto????
dzięki
jak czesto wymiana przewodów WN MK2 1.6 PN
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- vwmadison
- Użytkownik
- Kontakt:
jak czesto wymiana przewodów WN MK2 1.6 PN
[size=150][color=blau][b]powered by VW greenpower[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
- MichalMys1
- Mały gagatek
- MichalMys1
- Mały gagatek
Mamy ten sam silnik więc świece będą te same!W katalogu NGK świece do silnika 1.6 PN to v-21-kosztują one ok 20-25 zł za sztuke!Z racji tego ze mam założony gaz koleś ze sklepu powiedział ze świeca powinna mieć mniejszą przerwe-wybrał mi v-8 za 8 zł za sztuke!Przejechałem na tych świecach ok 8 tys. i nie mam z nimi zadnych problemów! Przewody Beru ok 160 zł
Pzdr
Pzdr
- vwmadison
- Użytkownik
- Kontakt:
dzięki za info. odnośnie świec NGK i kopułki i palca juz wiem . kwestia tylko przewodów..
Cos mi sie wydaje,że teraz gdy mam 185 tys km przewody nie były ruszane wcale - ale może sie myle
Jak BERU kosztujke ok 160 to albo te albo NGK. Koleżanka pracuje w inter cars więc możliwe,że będa taniej
dzięki
Cos mi sie wydaje,że teraz gdy mam 185 tys km przewody nie były ruszane wcale - ale może sie myle
Jak BERU kosztujke ok 160 to albo te albo NGK. Koleżanka pracuje w inter cars więc możliwe,że będa taniej
dzięki
[size=150][color=blau][b]powered by VW greenpower[/b][/color][/size]