Jak włączyć w MFA funkcję spalania chwilowego?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak włączyć w MFA funkcję spalania chwilowego?
Pytanie jak w temacie - chcę włączyć w MFA spalanie chwilowe - proszę o helpera
)
W MK3 w MFA pokazuje spalanie średnie - jak skasujesz 1 czy 2 musi przejechać ze 100m i dopiero pokazuje - ale średnie, nie chwilowe.zodiak pisze:Przecież pozycja "1" MFA pokazuje chwilowe spalanie, wystarczy zrobić reseta i pokaże chwilowe spalanie.
Tzn ja mam 1,8 90KM GT - w innych może jest średnie
Ostatnio zmieniony pt lip 18, 2008 07:53 przez AndreasN1, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Jak włączyć w MFA funkcję spalania chwilowego?
Zobacz TUTAJAndreasN1 pisze:Pytanie jak w temacie - chcę włączyć w MFA spalanie chwilowe - proszę o helpera)
No tak średnie, ale w chwilę po resecie praktycznie pokaże chwilowe. Innej możliwość w mfa raczej nie ma (od tego to były dodatkowe wskaźniki analogowe typu "ekonomizer").
Kurcze będę musiał też sprawdzić, odpalałem tryb serwisowy (fajnie chodzi obrotek cyfrowy
ale chwilowego spalania nie przyuważyłem. Jak coś to zwracam honor
.
Kurcze będę musiał też sprawdzić, odpalałem tryb serwisowy (fajnie chodzi obrotek cyfrowy
Ostatnio zmieniony pt lip 18, 2008 08:05 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Re: Jak włączyć w MFA funkcję spalania chwilowego?
TAk jak napisał przedmówca u mnie to działaMatador pisze:Zobacz TUTAJAndreasN1 pisze:Pytanie jak w temacie - chcę włączyć w MFA spalanie chwilowe - proszę o helpera)
przełącz MFA w pozycję 1
- włącz zapłon (nie musisz startować silnika)
- przyciśnij i trzymaj klawisz MFA
- wyłącz zapłon (trzymając MFA) i włącz ponownie
- puść klawisz MFA

Powiem szczerze - działaMatador pisze:wyłączy się ,musialbyś za każdym razem przy odpaleniu włączać ,co zresztą nie ma sensu bo taka infornacja nie jest specjalnie potrzebna..
Jeszcze raz dzięki!!!