wsteczny wyskakuje

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
...radek...
Użytkownik
Użytkownik

wsteczny wyskakuje

Post autor: ...radek... » pt lip 18, 2008 00:57

witam. juz gdzies wczesniej pisalem, ze mam problem ze wstecznym biegiem. do tej pory moglem jezdzic, no ale teraz to juz tragedia... jak wrzuce wsteczny to strasznie wyje (rzęzi) i na dodatek wyskakuje. nie mowiac juz o cofaniu pod gore-od razu wyskakuje. co to moze byc??? oddac do mechanika i niech sprawdzi czy od razu rozgladac sie za uzywana skrzynia??? autko to mk3 z 1996r. 1.8GL-moze od innego modelu podejdzie? :-k

Awatar użytkownika
d.milas
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: d.milas » pt lip 18, 2008 07:05

Mam podobny problem, wczesniej koledzy odpowiedzieli i okazalo sie racja, zebatka. Pewnie masz to samo polamane zeby. Raczej robic sie nie oplaca a lepiej jakas uzywka. Ja na wstecznym delikatnie jezdze i nie zmieniam skrzyni dla samego wstecznego... jak wyskakuje przy cofaniu to trzymam drazek i powoli sobie cofam. ;-)

"Jak kraść to miliony, jak "kochać" to księżniczki, jak auto to VW!"

Cały MK3 1.8 i MK3 GTI na czesci:

Pisać na gg, pw ;-)

Awatar użytkownika
...radek...
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: ...radek... » pt lip 18, 2008 10:02

tez tak jezdilem do tej pory, ale juz nie da rady. na razie patrzylem za uzywka na allegro i ceny kosmos 500-700zl. :rolleyes: i jeszcze nie wiadomo na jaka sie trafi. wyczytalem na forum, ktos mial podobny problem i wymienil jakies lozysko(nie znam sie za bardzo na tym) i pomoglo. mozliwe, ze u mnie jest to samo?

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”