Czy to napewno łożysko czy nie??

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Lukasz_mk2
Forum Master
Forum Master

Czy to napewno łożysko czy nie??

Post autor: Lukasz_mk2 » czw lip 17, 2008 13:01

Posiedziałem trochę na forum ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.
W niedziele jadąc na trasie zaczęło się coś tuc w prawym przednim kole (przy jeździe na wprost), gdy robiłem energiczne skręty w lewo i w prawo to przestawało i po jakimś czasie uspokoiło się całkiem, ale teraz znowu planuje trasę w weekend i nie wiem czy mam wymienić łożysko czy to co innego. Od razu powiem że w zawieszeniu jest wszystko git.

Obrazek

Awatar użytkownika
herflik95
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: herflik95 » czw lip 17, 2008 14:01

Lukasz_mk2, łożyska zazwyczaj słychać jak się w zakręty wchodzi - takie charakterystczne huczenie jest słychać

dychsm
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: dychsm » czw lip 17, 2008 14:11

moze byc przegub, wewnetrzne nieraz tak tluka jak sa porwane oslony i pelno w nich piasku zamiast smaru

Golf 3 1.8 syncro było
Golf 3 1,9TDI był
Volvo V50 2,0D obecnie

Awatar użytkownika
Lukasz_mk2
Forum Master
Forum Master

Post autor: Lukasz_mk2 » czw lip 17, 2008 14:16

no to kurcze nie wiem co z tym fantem zrobić bo teraz jak jeżdżę to jest spokój i nic się nie tłucze, chyba zrobię trasę w weekend około 300km i zobaczę jak będzie

[ Dodano: 21 Lip 2008 10:12 ]
jestem już po trasie i mam nowe fakty, a mianowicie jak jeżdżę po krótkich dystansach to jest ok ale jak jadę w trasę to od czasu do czasu bije mi coś pod nogami kierowcy, jak zrobię parę energicznych skrętów to ustaje. Co to może być??

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”