Montaż centralnego zamka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- rafus
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Montaż centralnego zamka
Wie może ktoś jak zamontować centralny zamek jak to wiele takich na allegro do golfa 2, jakies foty lub rysunki, był bym bardzo dźwięczny, może jakiś link do strony z opisem. plisssss
Ostatnio zmieniony wt maja 27, 2008 20:11 przez rafus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
noi spoko, wyszukiwarka u dołu to Google "ukierunkowane na to forum" np http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... 18e9dffb94
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- rafus
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
no niesety nie moge znalesc to co mnie interesuje. Gdzie zamontowac siłowniki i jak poprowadzic ciegna, mam golfa 3d. pisza wszyscy jak latwo a nikt konkretnie nie opisze krok po kroku albo jakies foty. no nic trudno sie mówi!
Ostatnio zmieniony pn maja 26, 2008 22:51 przez rafus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
zdejmujsze tapicerkę. Przy zamku masz wajchy z plastyku do których zaczepione sa cięgna klamek wewnętrznych. W tych wajchach sa już otworki na cięgna od siłowników, ale przykręcasz cięgna od siłowników do cięgien oryginalnych. Siłowniki przykręcasz do blachy wewnętrznej wiercąc w niej otworki (jakieś fabryczne sa tam już nawet, mają być umocowane w lini cięgien, nie kolidować z szybami i tyle. Naprawde prosta rzecz nawet bez fotek.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
czytajac doszlem do wniosku, ze u siebie za bardzo przekombinowalem z mocowaniem ciegna ale tak jak pisze Paweł Marek, to nic trudnego i sama przyjemnosc jesli lubisz majsterkowac przy samochodzie
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
Witam Was koledzy.Chciałbym sie dzisiaj zabrac za założenie bratu centralnego zamka w Golfie IV.Szukałem na forum jakie fotorelacji odnosnie montażu siłowników ale nie znalazłem.Najbradziej chodzi mi o siłowniki w tylnych drzwiach.Pomóżcie mi gdzie je dokładnie zamontować??Trzeba zdjąc ta blache w drzwiach??
Proszę bardzo
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2087007#2087007
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2087007#2087007
Ostatnio zmieniony śr lip 16, 2008 19:24 przez weryfany, łącznie zmieniany 1 raz.