podświetlanie licznika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a co do cyfrowego wyswietlacza, to czy w standardzie jest tam t5 czy led czy co? nie swieci mi total/trip i bym wiedzial co kupic zanim rozgrzebe;] a moze odrazu cos przykombinowac? co mylicie?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1693571#1693571 <--SpRaWdZ tO
WSTYD TO KRAŚĆ I MIEĆ OSZPECONEGO GOLFA!!!!!
WSTYD TO KRAŚĆ I MIEĆ OSZPECONEGO GOLFA!!!!!
Panowie padło mi światełko nad obrotomierzem i prędkościomierzem. Chcę podjechać na stacje i kupić dwie żaróweczki ale oprócz tego że z postów wiem że te żaróweczki się zwą T-5 to nie mam pojęcia jak wyglądają ( w poprzednim autku MK2 wymieniałem kilka razy ale w nie wiem czy w MK3 są takie same ) a obawiam się że jak na stacji benz. rzucę hasło "T-5" to sprzedawca zrobi wielki oczy i tyle Ma ktoś może zdjątko czy one są w takim czarnym plastiku, czy same szkło i trza przelutować do starych oprawek ? Z góry dzięki za pomoc.
4xAir Bag, A/C, Fabrycznie szyta skóra z czerwoną nicią (kierownica, dźwignia biegów i ręcznego), głębokie fotele przód, wsp. kierownicy, czarny metalic, relingi. Wszystko tak jak fabryka dała, żadnych udziwnień ;-)
Ok dzięki.
Pojeździłem troszkę po stacjach benz. i niegdzie nie mają takich żaróweczek
Gdzie ja mam jechać, do Inter Cars po dwie małe żaróweczki ?
Pojeździłem troszkę po stacjach benz. i niegdzie nie mają takich żaróweczek
Gdzie ja mam jechać, do Inter Cars po dwie małe żaróweczki ?
Ostatnio zmieniony czw lip 10, 2008 17:29 przez Kamada, łącznie zmieniany 1 raz.
4xAir Bag, A/C, Fabrycznie szyta skóra z czerwoną nicią (kierownica, dźwignia biegów i ręcznego), głębokie fotele przód, wsp. kierownicy, czarny metalic, relingi. Wszystko tak jak fabryka dała, żadnych udziwnień ;-)
Oki. Dziś je wymontowałem żeby mieć w sklepie na wzór. Jutro się do jakiegoś przejadę.
No i skończyło się w Inter Carsie 2,05zł od sztuki, kupiłem 4 na przyszłość
One jakoś często padają, w MK2 przez 6 lat wymieniałem kilka razy
No i skończyło się w Inter Carsie 2,05zł od sztuki, kupiłem 4 na przyszłość
One jakoś często padają, w MK2 przez 6 lat wymieniałem kilka razy
No co zrobić mi padały nałogowo A teraz w MK3 padły mi po roku Mam nadzieję że teraz troszkę poświecą. Na szczęście koszt niewielki a roboty 5 minutCypis876 pisze:nizgodze sie że w ciągu 6 lat mozna wymienic kilka razy ja w moim nie wymieniałem przez 7 lat