Witam.
Mam do wymiany tarcze i klocki z przodu i z racji tego że mam zamiar podłubac pod maską chce poprawić hamowanie. Tu moje pytanie co tam włożyć i z czego? myśle nad jakimiś wentylowanymi tarczami najlepiej na 4 śróby i tak żeby mi sie zmieściły pod koła 14 bo mam nówki opony i żal sie ich pozbywac. Co proponujecie?
Z góry dziękuje.
Zmiana hamulców
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
A jakie masz tarcze oryginalne pełne czy wentylowane ?
Trochę nie rozumiem twego pytania.... "na 4 sruby" jak masz na 4 to na 4 , co chcailes sobie wybierac otwory ?
Felgi tu nic do tego nie mają.
Trochę nie rozumiem twego pytania.... "na 4 sruby" jak masz na 4 to na 4 , co chcailes sobie wybierac otwory ?
Felgi tu nic do tego nie mają.
Ostatnio zmieniony śr lip 09, 2008 22:28 przez MarcoVW, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam teraz pelne 239mm na 4 otwory i chodziło mi o to że nie chce hamulców z GTIka a tam jest 5 otworów:) a felgi mają tu troszke, bo chce większe heble ale jak bedą za duże to mi 14nastki nie wejda.
Ostatnio zmieniony sob lip 12, 2008 21:41 przez SaSIaT, łącznie zmieniany 1 raz.
To 239 wentylowane załóż, grubość ich 20 mm, przy tym zestawie cieńsze klocki się daje. Tyle że ten zestaw z mk2 musisz wziąć, najlepiej powiedz golf 2 gti, o mocy 107-112.
Ostatnio zmieniony sob lip 12, 2008 23:33 przez 1 6 D, łącznie zmieniany 1 raz.