wymiana zegarów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- zpoe
- Mały gagatek

- Kontakt:
wymiana zegarów
mam pytanie bo chcę wymienić zegary w mk4 na srebrne i czy wystarczy wymontować stare i zamontować nowe? gdzie przechowywane są informacje o przebiegu itp?? jeżeli nie mam w aucie komputera pokazującego spalanie itp co bym jeszcze musiał mieć do tego?
Ostatnio zmieniony pt kwie 11, 2008 13:47 przez zpoe, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: wymiana zegarów w mk4
No wiec nie wystaczy tylko zamienic je.
Przebieg zapisywany jest w zegarach wiec jak podepniesz nowe musisz:
Ustawic przebieg chyba ze ten ktory maja zegary odpowiada ci
Dopasowac klucze ( immo ) klucze cacy dopasujesz jesli masz pin licznika (znasz)
Jesli chcesz by auto pokazywalo spalanie potrzebyjesz jeszcze przelacznik do tego plus kable od niego do kompa. A jakie kable potrzebujesz i jaki przelacznik GREG wie bo jest na czasie z tym
Pozdrawiam
Przebieg zapisywany jest w zegarach wiec jak podepniesz nowe musisz:
Ustawic przebieg chyba ze ten ktory maja zegary odpowiada ci
Dopasowac klucze ( immo ) klucze cacy dopasujesz jesli masz pin licznika (znasz)
Jesli chcesz by auto pokazywalo spalanie potrzebyjesz jeszcze przelacznik do tego plus kable od niego do kompa. A jakie kable potrzebujesz i jaki przelacznik GREG wie bo jest na czasie z tym
Pozdrawiam
- zpoe
- Mały gagatek

- Kontakt:
hmmmm to nie takie proste...wlasnie sie tak zastanawialem ze gdzies musza byc przechowywane informacje o spalaniu itp...wiec nie wiem co z softem kompa...czy nie trzeba zmienic...a jak ustawic przebieg w nowych zegarach?? vag??
[img]http://img294.imageshack.us/img294/5923/21442947bnm0.jpg[/img] [img]http://img167.imageshack.us/img167/2686/2144294604if2.jpg[/img]
sama korekta przebiegu to 100zł
nie masz pinu do immo?nastempne 200zł jak nie lepiej
nie masz pinu do immo?nastempne 200zł jak nie lepiej
Ostatnio zmieniony sob lip 05, 2008 12:22 przez Fahoo, łącznie zmieniany 1 raz.