Szyby elektryczne nie działają jak trzeba.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- daniel2505
- Użytkownik
- Kontakt:
Szyby elektryczne nie działają jak trzeba.
Witam. długo się nie odzywałem ale mam pewien kłopot z szybami elektrycznymi. Zastrzegam że szukałem odpowiedzi w szukajce ale po przejrzeniu wielu wątków nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Otóż problem jest z szyba w drzwiach pasażera. Szyba zupełnie nie reaguje na przycisk w "swoich drzwiach" otwiera się i zamyka bez problemu przyciskiem w drzwiach kierowcy a na "swój" przycisk nie reaguje. zamieniałem przyciski i nic to nie daje wina jest gdzie indziej. przejrzałem też przewody przy drzwich i raczej nie są poprzecierane. Może ma ktoś pomysł co może byc przyczyną tego zachowania ewentualnie może macie jakiś przejrzysty schemat p którym dojdę co i jak. Z góry dzięki za pomoc.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=123919/]Mój zielony VARIANT[/url]
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie wiem czy to zrobiłeś ale najpierw sprawdź przewody również w wiązce idącej do lewych drzwi. Skup się na przewodzie brązowo - niebieskim, bo to jest przewód sterujący prawym silnikiem z włącznika w lewych drzwiach (podaje plus lub minus)
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- daniel2505
- Użytkownik
- Kontakt:
- CZARNY_SKC
- Mały gagatek
- Kontakt: