kompletny wydech!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Gallus
Mały gagatek
Mały gagatek

kompletny wydech!

Post autor: Gallus » ndz cze 29, 2008 22:06

Witam!

Jako ze mam już trochę przegnity i dziurawy wydech, a spawanie rdzy nie jest zbyt dobrą sprawą... postanowiłem zakupić kompletny wydech... i teraz nasuwa mi sie pytanie jaki kupić wydech? może znacie jekieś firmówki nie drogie, albo coś bardzo wytrzymałego co posłuży mi na kilka lat?

oczywiście planuje kupić wydech bez kata bo na tyle mnie nie stać na dzień dzisiejszy.

Awatar użytkownika
Leon013
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Leon013 » pn cze 30, 2008 06:21

albo firmowy albo tani "Supersprint"

Awatar użytkownika
Matador
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Matador » pn cze 30, 2008 08:14

Gallus pisze:jaki kupić wydech? może znacie jekieś firmówki nie drogie, albo coś bardzo wytrzymałego co posłuży mi na kilka lat?
nie ma reguły..
w poprzednim aucie ,kilka lat temu wymieniałem wydech - wszyscy polecali Bosala , okazało się ,że po niecałych dwóch latach Bosal kompletnie się rozsypał..
założyłem później kombinację Asmet/Polmostrów i trzymało się o niebo lepiej , od tej pory doszedłem do wniosku,że w wydech inwestował nie będę
w tym roku w Golfie też wymieniałem na Polmostrów - całkiem przyzwoity stosunek wykonania/trwałości/ceny..

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”