Normalnie szlag mnie trafi zaraz... Proszę o pomoc.
Podczas jazdy nagle słychać jak pompka hamulcowa się włącza i wyje przez parę sekund, a pedał hamulca jest strasznie twardy i czuły. Po krótkim czasie się sie wyłącza i zaświeca się kontrolka abs. Co to może być ?
Jest jakiś bezpiecznik aby wyłączyć abs ?
Pozdrawiam
Wyje pompa hamulcowa i wlacza sie ABS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wyje pompa hamulcowa i wlacza sie ABS
Ostatnio zmieniony ndz cze 29, 2008 13:38 przez paku69, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest MK III GTI 2e :)
Jest MK IV Highline AJM :)
Problem rosniecia pedalu hamulca to nie ABS, ja mam dokladnie taki sam problem jak opisales, ale jezeli chodzi o abs to u mnie koputer wykrylk wade czujnika przy lewym tylnym kolem, jezeli chodzi o twardy pedal ja juz o tym pisalem, i problem jest z sama pompa hamulcowa... Ale mi to jakos ustapilo i jezdze 
WWW --> http://www.lokaauto.pl
Też mam wadę czujnika lewego tylnego koła...kamilos33 pisze:Problem rosniecia pedalu hamulca to nie ABS, ja mam dokladnie taki sam problem jak opisales, ale jezeli chodzi o abs to u mnie koputer wykrylk wade czujnika przy lewym tylnym kolem, jezeli chodzi o twardy pedal ja juz o tym pisalem, i problem jest z sama pompa hamulcowa... Ale mi to jakos ustapilo i jezdze
Ale jak już się wyłączy mi abs to powyżej opisany problem nie istnieje...
pupa pupa pupa
I mamy podobny samochód widzę... tylko silnik posiadam 2E
Ostatnio zmieniony ndz cze 29, 2008 11:16 przez paku69, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest MK III GTI 2e :)