ech znowu problem [mk2] bagnet
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Łyskacz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ech znowu problem [mk2] bagnet
Witam...
Kolejny duperel ale denerwujący...A mianowicie urwał mi sie plastik tam gdzie wsadza sie bagnet od oleju ...Czy takie cos mozna dokupic w sklepie czy tylko na szrotach???
Kolejny duperel ale denerwujący...A mianowicie urwał mi sie plastik tam gdzie wsadza sie bagnet od oleju ...Czy takie cos mozna dokupic w sklepie czy tylko na szrotach???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Był Mk2 1,6 LPG 88r. Sprzedany śmiga dalej :)
Jest Renault Megane Coupe <---- sprzedałem tą pomyłkę
Mk2 1,6 D <---- sprzedany śmiga dalej
Jest octavia 1,9 Tdi ASV
Clio mk4 1,2 Limited (fajny bo nowy i na gwarancji) ;]
Jest octavia 1,9 Tdi ASV
- Łyskacz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A jak sobie poradziłeś???Ja obkleiłem taśmą klejącą:)Czekam na wypłatę i wymieniam kable WN,świece,Amorki tył oraz ta nieszczęsną część od bagnetu...nawet nie wiem jak sie nazywa ta część będa niezłe jaja jak będę tłumaczył sprzedawcy hehehhehhhheh:)))))Kubus20 pisze:No to witam w klubie, mi tez sie to ulamalo wlasciwie ale tymczasowo sobie tym poradzilem
Był Mk2 1,6 LPG 88r. Sprzedany śmiga dalej :)
Jest octavia 1,9 Tdi ASV
Jest octavia 1,9 Tdi ASV
-
- Ma gadane
- MichalMys1
- Mały gagatek
Ja miałem to samo jak już kupiłem i jezdziłem tak około 2 miesiące i dopiero przy wymianie sie okazało że jest plastiku pół nie ma i brakawało około litr oleju naszczescie silnik to wytrzymał bo było okolo 3 litrów oleju ,po wymianie tej koncówki miarka ledwie siegała, a koszt jej to 3 złote w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym.Pozdrawiam
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Poradziłem sobie tak: Znalazłem kawałek gumowej rurki takiej zeby weszla na wcisk na bagnet i ta ulamana czesc tez wsadzilem do tej fumowej rury. Jak narazie wszystko trzyma sie jak nalezy ale bagnet trza wymienicŁyskacz pisze:A jak sobie poradziłeś???Ja obkleiłem taśmą klejącą:)Czekam na wypłatę i wymieniam kable WN,świece,Amorki tył oraz ta nieszczęsną część od bagnetu...nawet nie wiem jak sie nazywa ta część będa niezłe jaja jak będę tłumaczył sprzedawcy hehehhehhhheh:)))))