rasowe CLkorzeń pisze:a to twoj nie z GT??

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
oj niestety nie slyszalem, gdzies ktos opisywal jak zregenerowac zaciski z tyłu i zrobic zeby sie nie zapiekały.korzeń pisze:Nie slyszales moze o takim patencie zeby powiedzmy wsadzic zaciski ok MK IV do MK II na tyl? no bo z MK III to beda pasowac ale znow jest opcja ze kupie zapieczone,a z MK IV to juz raczej powinienem kupic dobre.
korzeń pisze:okazalo sie ze slysze jakies stuki. nie wiem co to, nie wiem na czym moze byc tam luz,bo chyba nie na lozysku?[/quote
ciezko tak na odległosc powiezieca luz na łozysku sprawdzisz jak podniesiesz auto z tyłu i zaczniesz szarpac kołem , zobaczysz czy nie masz luzu
baardzo delikatny papier , 1500,2000 nawet, wodny oczywiscie.korzeń pisze:papier scierny ok, ale w tym wypadku nawet delikatne scieranie moze spowodowac nieszczelnosc i uciekanie plynu.
klocki sa dopychane do tarczy tak ? a jak tłoczek nie cisnie to powinny one nie dociskac ( i teraz nie weim,czy na wskutek tem, czy delikatnych nierownosci na tarczy , ale one sie oddalaja minilalnie od tarczy ) ja calyc zas bazuje na hamulcach przednich , wiec wybacz jak palne jakas głupotekorzeń pisze:jak to klocki moga nie wracac??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 63 gości