witam wszystkich wlasnie mam rozebrana pompe paliwowa i tak pompa dziala samochod nie chce odpalic swiece suche czyli nie dochodzi benzyna i tak :
jak podlaczam pompe to pompuje benzyne ale prawa rurka (zielona) na denku jest strzalka w dul w strone baku a nie w gore w strone silnika czy tak ma byc bo nie wiem czy to pompa zwalona czy tak juz jest prosze o bardzo szybka pomoc dzieki wielkie i pozdrawiam
problem z pompa paliwowa pilna szybka pomoc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
powiem tak wymienilem pompe benzyna leci juz dobrze ale samochod dalej nie pali ..... benzyna jest w rurce nad silniekiem ale jest tam strasznie mokro.... nawet we wytku elektrycznym tuz nad silnikiem jest jakis plyn jak sie wyjmie koncowke........ co to moze byc pomocy.....
[ Dodano: 04 Cze 2008 08:02 ]
NO TO TAK: wiem w czym tkwi problem..... i teraz pomocy...
zdjolem nakladke od filtru powietrza i pod nim powinno podawac mi benzyne a nie podaje.... gdy besposrednio wtrysne troche benzyny to mi odpala ..... co sie moglo zwalic i jak to naprawic czy moglo sie tam cos przytkac.... w werzyku jest benzyna i podaje ja pompa na 100% tylko nie chce wtrysnac do silnika..... wiecie co z tym zrobic czy moglo sie tam cos przytkac na odcinku 4 cm POMOCY.....
[ Dodano: 04 Cze 2008 08:02 ]
NO TO TAK: wiem w czym tkwi problem..... i teraz pomocy...
zdjolem nakladke od filtru powietrza i pod nim powinno podawac mi benzyne a nie podaje.... gdy besposrednio wtrysne troche benzyny to mi odpala ..... co sie moglo zwalic i jak to naprawic czy moglo sie tam cos przytkac.... w werzyku jest benzyna i podaje ja pompa na 100% tylko nie chce wtrysnac do silnika..... wiecie co z tym zrobic czy moglo sie tam cos przytkac na odcinku 4 cm POMOCY.....