wziasc go mam zamiar na allegro no bo niestety nie mam innego dostepu i to mnie zastanawia czy napewno bedzie ok zebym nie dostal tylko butli po motulu a w srodku lotos
Motul do kr-a
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Motul do kr-a
panowie troche poczytalem i wychodzi ze to najlepsze wyjscie zeby taki olejek zalac do silnika chyba ze sie myle ?
wziasc go mam zamiar na allegro no bo niestety nie mam innego dostepu i to mnie zastanawia czy napewno bedzie ok zebym nie dostal tylko butli po motulu a w srodku lotos
brak podpisu
tak terazgo kupisz na alegro a jak pozniej bedziesz musial zmienic olej i nie dostaniesz motula i co wtedy ??? a silnik nie lubi zeby mu zmieniac raz taki raz taki najlepiej jest wymieniac caly czas ten sam a co Castrol albo Mobil jest zly????
nigdy nie jest tak nisko by nie mogło być niżej
7 cali czystej stali a wahacz o asfalt wali :)
7 cali czystej stali a wahacz o asfalt wali :)
-
Gitner
- VW Baron

- Auto: Szukam... i NC700X
A bo to tylko Motul na allegro sprzedaja? Bez jaj to nie ufo ze sie pojawia i znika..
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
a który motul chcesz wlać ?
wg mnie najpierw powinneś określić rodzaj i gęstość oleju a potem martwić się o firmę i kieszeń ...
nawet jeśli wiesz co było wcześniej to zanim nowy olej wypułka resztki starego to przypuszczalnie minie przynajmniej jedna zmiana, o ile nie będziesz musiał zmieniać troche wcześniej niż zwykle, bo taki wymieszany może szybciej stracić właściwości zwłaszcza przy ostrym traktowaniu...
zastanów się też nad dolewkami (chyba że masz wszystko na 100% OK) kupisz nietypowy a w trasie będzie zonk i znowu mieszanie ...
a swoją droga motul to dobry olej
wg mnie najpierw powinneś określić rodzaj i gęstość oleju a potem martwić się o firmę i kieszeń ...
nawet jeśli wiesz co było wcześniej to zanim nowy olej wypułka resztki starego to przypuszczalnie minie przynajmniej jedna zmiana, o ile nie będziesz musiał zmieniać troche wcześniej niż zwykle, bo taki wymieszany może szybciej stracić właściwości zwłaszcza przy ostrym traktowaniu...
zastanów się też nad dolewkami (chyba że masz wszystko na 100% OK) kupisz nietypowy a w trasie będzie zonk i znowu mieszanie ...
a swoją droga motul to dobry olej
TDPower
- elemenateur
- Sprzedawca

- Kontakt:
zapraszam i do mnie. Na pewno nie będzie podróbki a będzie taniej.jak kupisz od mammuta to bedziesz mial motula, a nie podrobke.
mammumotul.pl
Pozdrawiam.
NAJNIŻSZE CENY NA OLEJE MOTUL NA FORUM
FERODO, LIQUI MOLY, MILLERS, LEMFORDER
Zadowolenie klientów bezcenne ->viewtopic.php?f=32&t=154643

DO DYSPOZYCJI DOTYCHCZASOWYCH I NOWYCH KLIENTÓW JESTEŚMY POD NICKIEM ELEMENATEUR
TELEFON: 730338154, 663962604, 794675296, 796553835
GG: 51221933, 347504, 17787178
EMAIL: SKLEP@PRO-CHOICE.PL
FERODO, LIQUI MOLY, MILLERS, LEMFORDER
Zadowolenie klientów bezcenne ->viewtopic.php?f=32&t=154643

DO DYSPOZYCJI DOTYCHCZASOWYCH I NOWYCH KLIENTÓW JESTEŚMY POD NICKIEM ELEMENATEUR
TELEFON: 730338154, 663962604, 794675296, 796553835
GG: 51221933, 347504, 17787178
EMAIL: SKLEP@PRO-CHOICE.PL